Du är otroligt självupptagen!

lfia¨
Hade skrivit en text om att jag saknar era kommentarer och att det varit färre den senaste tiden – så får jag den här kommentaren på inlägget om min livskris ↓

Skärmavbild 2019-04-14 kl. 21.56.11

Och jag hann knappt läsa den innan ni, en efter en, skrev så mycket klokt, snällt och vettigt till mitt försvar. Det enda jag kan tillägga är väl att det jag går igenom inte är kopplat till ålder (som hon som skrev verkar ha fått för sig) och att jag är väl medveten om hur väldigt priviligerad jag är i mitt liv, men det bör väl inte minska rätten att gå igenom jobbiga saker i livet? Och ingen, förutom några få utvalda, vet ju heller vad det är jag går igenom så man kanske inte ska vara så snabb på att döma.

Nog om det. Poängen i den text jag skrev men sedan raderade var att jag önskar att ni skriver en hälsning från ert liv.

Hur känner ni inför måndag? Vad var det första ni tänkte imorse? Eller något vad som helst. Det är så fint att få en inblick i ert liv!

Vill helt enkelt att ni pratar med mig. Berätta om dig! ♥

 1. I morse visste ja inte hur ja skulle ta mig upp…tills ja hörde ”maaaaam ja e nödig, jätte nödig” de va 3-åringen minstingen som sovit hela natten trots ortoligt åskoväder med regn och blixtar.
  Huvudvärken sitter i sen 3 veckor tillbaka då ja fick en bakslag på jobbet pga stress…förhöjt blodtryck yrsel och ljuskänslig/ljud!!
  Man har alla verktyg sedan förra utmattningsdepression, jag kan allt men ändå blir det fel och jag hamnar i obalans…
  Vart är den där balansen och kontrollen som jag trodde jag besatt??
  Detta är mitt I-landsproblem min bubbla mitt liv♥️
  Jag e dålig på att skriva ofta men läser och gör avtryck på instadirekt, älskar ditt konto och din anda, jag lär mig av dig.
  Ta hand om dig😘

 2. Ville bara skicka en kram😍 Tack för inspirerande instagram!

 3. Lisa J skriver:

  Min måndag var så bra, bortsätt från megatrött pga sovit dåligt (påverkas mycket av sömnbrist..). En rolig dag på mitt nya jobb som jag trivs jättebra på, och som avrundades med en måndags-AW som innehöll mängder av sushi och en astrolog (!!) som besökte oss och berättade om våra stjärntecken, vilket jag tycker är enormt spännande!

  Hoppas din vecka blir härlig och att du får en lugn och skön påsk <3

 4. Hanna skriver:

  Hej,
  Känt mig allt mer sliten senaste dagarna. Yngsta dottern 1,5 år sovit så dåligt hela sitt liv och allt kulminerade när jag började jobba efter föräldraledigheten på ett nytt högpresterande jobb. Inte känt mig superstressad på jobbet men mkt att ta in och lära såklart. Jobbat 2,5 mån nu och känt lite symtom på utmattning av och till. Hade en förlossningsdepression vid dotterns födsel som jag mått bra efter en längre tid men kanske att den ligger och spökar.
  Nu senaste dagarna besvärats av yrsel, huvudvärk, känner mig konstigt bortkopplad, tappar ord, svårt att fokusera och koncentrera mig. Sover bra och känner ingen ångest, oro el nedstämdhet. Sov typ hela helgen men blev inte piggare. Borde jag sjukskriva mig eller ska jag kämpa vidare och hoppas det blir bättre?! ❤️

 5. M skriver:

  Första dagen tillbaks på jobbet efter sjukskrivning, utmattad, sover halva dagarna, förkyld, första tanken ”det här går inte, min kropp kan inte göra det här”. Gick till jobbet ändå, borde kanske låtit bli.

  1. Kram skriver:

   Åh, stanna hemma! I det läget du är; lyssna på orken! Kram till dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..