Fråga vad ni vill!

ptfias-7
ptfia-7
ptfia-2
ptfiadith-4
ptfiaoaa-2
pfia-3
ptfiablogg-14
ptfias1ö
ptfias-2
God eftermiddag! Jag är rätt sänkt av min förkylning så ska lägga mig tidigt ikväll. Det sa jag igår också och lyckades väl somna vid 22 eller så, hoppas somna betydligt tidigare ikväll så jag är pigg imorgon. Gästar SVT Morgonstudion kl. 06.51 om ni vill titta!

Eftersom jag inte har så mycket spännande att bidra med så tänker jag att vi kör en frågestund. Det var längesedan och ni brukar alltid komma med intressanta frågor.

Så fråga vad ni vill om vad som helst så försöker jag att svara på allt!

Kram!

 1. Jag älskar boktips, så lite sånna inlägg skulle jag önska. Kanske veckans/månadens boktips. Eller filmtips! 🙂 Glad påsk!

 2. När känner du dig osäker?

  Hur visste du att Kim var rätt person för dig?

  Är du alltid öppen när någon frågar hur det är eller hur du mår? Det känns som att så många förväntar sig ett ”det är bra” även när det inte är så, att det ofta blir mer en artighetsgrej mer än en genuin undran

 3. Jag är den typen av människa som känner att jag verkligen behöver din blogg. Alltså, dina tankar ord är lite av en guru i livet som är så ärliga och bra. Min fråga nu: kan de ibland kännas jobbigt att vara den typen av positiv förebild som du är och som bidrar till människors psykiska OCH fysiska hälsa?
  Och jag menar också positivt i den bemärkelsen att du vågar lyfta de jobbiga också.

  Förlåt för flummig fråga; hoppas du förstår vad jag menar 😅

 4. Jag undrar om du trivs i nya lägenheten? Var det rätt val att köpa den? Längtar du bort till ett nytt boende?

  Vi bor också i nybyggt i stan med ett barn, som visserligen är mycket yngre än Edith, och visst, det är praktiskt, men ibland längtar jag till något med lite mer själ och kanske också utrymme utomhus. Ett hus helt enkelt. Hur ser du på att Edith ska växa upp i stan?

  Hur ser du på hetsen att man ska ställa sitt barn i skolkö så tidigt i Stockholm. Vissa gör det på BB redan… Har ni ställt Edith i skolkö?

 5. Undrar om du kan dela med dig av några tips på hur man blir bättre på att sätta hälsosamma gränser, om man är en person som vill vara andra till lags och har svårt för att säga ifrån…Hur börjar man?

 6. Hej!
  Tack för en superbra blogg 😀

  Vad är du mest stolt över?
  Vad har varit din största utmaning med att ha eget företag?
  Har du några tips på hur man träffar nya vänner som vuxen?

 7. Hur gör du för att få dig själv att verkligen förstå att du gör rätt när du prioriterar dig själv?

  Jag sa nyligen nej till en grej som jag tidigare tackat ja till, som skulle innebära veckor på annan ort, jobb osv, där det helt enkelt inte kändes bra. Dåligt med information, jag fick inga svar när jag bad om dem osv, vilket gjorde att jag sa ifrån. Jag möttes av irritation, vilket jag såklart förstår, men jag känner ända att det var det enda rätta att göra. Jag vet att jag är dålig på att prioritera mig själv, men här känner jag att jag verkligen gjorde det. Jag vet egentligen att detta inte beror på mig utan andra parter, men ändå kan jag inte sluta känna mig dum och som att bara jag har gjort fel. Jag avskyr när någon är irriterad på mig och har svårt att skaka den känslan även om jag egentligen vet att jag mår bäst av detta… Har du några tips?

 8. Jag undrar om du tycker det är känsligt att prata pengar och ekonomi?

  Vad är ditt bästa val någonsin i livet?

  Vad är din favorit maträtt?

  Har du några bra tips om hur man tar avstånd från människor som bara tar energi från en?

 9. Bästa tipsen för en nybliven mamma att komma igång med träningen igen, har hund så kommer behöva gå mycket oavsett! Ska ha barn i juni så vill köra igång till hösten ordentligt! Hur gjorde du? 💕

 10. Beskriv dig själv som förälder. Hur kompletterar du och din partner varandra som föräldrar – eller vågar du kanske nämna någon utmaning för er (utan att det blir för privat).

  Har du någon koppling till det andliga? Meditation, energier, healing, spå-grejer, spöken, vad som helst… 🙂

  Hur får ni avlastning i vardagen?

  Hur stor familj är din dröm att få?

  Hud- & sminkrutin?

  Känner du dig osäker inom något område i livet som ofta skaver och gör sig påmint?

  Vad inspirerar dig?

  Vad vore drömsamarbetet för dig just nu med bloggen?

  Hur ser era semesterplaner ut?

 11. Hej Fia! Vad ska man tänka på när man börjar träna igen efter graviditet och förlossning? Jag fick barn för tre månader sedan och har än så länge bara kört knipövningar och promenader. Längtar efter komma igång med träning igen men vill inte skada kroppen genom att gå ut för hårt. Hur ska man börja? Kram och tack för en fantastisk blogg!

 12. Hej!
  Vad har Edith för mat-och sovrutiner?😊
  Har en son som är en månad yngre än henne så det är intressant att höra hur andra med barn i samma ålder har för rutiner 😊

 13. Inte riktigt en fråga, utan snarare en önskan om ett inlägg; vore så intressant att läsa dina reflektioner kring hur bloggvärlden utvecklats sedan du började blogga, till den influenser-bransch den är idag.
  Kram!

 14. Hej!
  Jag vill veta hur det var att vara utbränd och planera ett bröllop!
  Tack för din ärlighet med din blogg – den har betytt extremt mycket <3

 15. Hej Fia! Tack för en härlig blogg!
  Jag har själv en dotter på 1,5 år o hon är verkligen världens bästa. Men jag känner själv att jag inte mår så bra. Jag har fått mycket värre pms efter graviditeten, dagarna är samma samma, hålla rutiner, plocka upp slängd mat konstant, hålla upp tålamodet, behöver byta jobb, eller syskon först (när är man egentligen redo för det)??
  Jag känner lite som du, att jag är i en liten livskris.
  Även fast jag älskar mitt barn mer än något annat så känner jag mig väldigt ofta nedstämd.
  Har du några tips och råd att ge mig?
  Stor kram!

 16. Hej Fia! Funderar ibland över om du någonsin längtar bort från storstadslivet. Har själv flyttat till storstad från att ha bott mer naturnära och tycker att omställningen är ganska jobbig. Känner aldrig att jag kommer ut i den lugna naturen på riktigt och skulle gärna vilja höra dina tankar angående detta. Längtar du bort från ekorrhjulet eller trivs du bland alla folk och bilar?

 17. Har du någon gång känt att du ”skämts” över din utbrändhet, eller tyckt att det varit jobbigt att prata om? Jag upplever att det är väldigt jobbigt att prata om då jag jobbar enbart med (äldre) män och de är liksom inte riktigt ”där” att kunna koppla ihop det psykiska och fysiska. Tror att vi yngre är mycket bättre på att förstå det och inte har lika mycket stigma kring ångest etc.
  Okej blev massa svammel nu, men frågan är egentligen hur man tar upp utbrändhet/psykisk ohälsa med personer som har svårt att förstå det. Utan att det blir så himla dramatiskt. Hur kan man förklara på ett ”enkelt”/pedagogiskt sätt? Har du några tips? 🙂
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..