Fråga vad ni vill!

ptfias-7
ptfia-7
ptfia-2
ptfiadith-4
ptfiaoaa-2
pfia-3
ptfiablogg-14
ptfias1ö
ptfias-2
God eftermiddag! Jag är rätt sänkt av min förkylning så ska lägga mig tidigt ikväll. Det sa jag igår också och lyckades väl somna vid 22 eller så, hoppas somna betydligt tidigare ikväll så jag är pigg imorgon. Gästar SVT Morgonstudion kl. 06.51 om ni vill titta!

Eftersom jag inte har så mycket spännande att bidra med så tänker jag att vi kör en frågestund. Det var längesedan och ni brukar alltid komma med intressanta frågor.

Så fråga vad ni vill om vad som helst så försöker jag att svara på allt!

Kram!

 1. Anna skriver:

  Jag älskar boktips, så lite sånna inlägg skulle jag önska. Kanske veckans/månadens boktips. Eller filmtips! 🙂 Glad påsk!

 2. Anonym skriver:

  När känner du dig osäker?

  Hur visste du att Kim var rätt person för dig?

  Är du alltid öppen när någon frågar hur det är eller hur du mår? Det känns som att så många förväntar sig ett ”det är bra” även när det inte är så, att det ofta blir mer en artighetsgrej mer än en genuin undran

 3. Sanna skriver:

  Jag är den typen av människa som känner att jag verkligen behöver din blogg. Alltså, dina tankar ord är lite av en guru i livet som är så ärliga och bra. Min fråga nu: kan de ibland kännas jobbigt att vara den typen av positiv förebild som du är och som bidrar till människors psykiska OCH fysiska hälsa?
  Och jag menar också positivt i den bemärkelsen att du vågar lyfta de jobbiga också.

  Förlåt för flummig fråga; hoppas du förstår vad jag menar 😅

 4. A skriver:

  Jag undrar om du trivs i nya lägenheten? Var det rätt val att köpa den? Längtar du bort till ett nytt boende?

  Vi bor också i nybyggt i stan med ett barn, som visserligen är mycket yngre än Edith, och visst, det är praktiskt, men ibland längtar jag till något med lite mer själ och kanske också utrymme utomhus. Ett hus helt enkelt. Hur ser du på att Edith ska växa upp i stan?

  Hur ser du på hetsen att man ska ställa sitt barn i skolkö så tidigt i Stockholm. Vissa gör det på BB redan… Har ni ställt Edith i skolkö?

 5. Var har du köpt dina superfina solglasögon? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..