Mitt senaste dygn i ord och bild

ptfiablogg
Klockan 20.12: Bad Kim böja sig bak på stolen för att jag skulle komma åt att ta den här bilden. Blir så glad över de här blommorna. Fick dem för halva priset häromdagen (antagligen för att de inte har många dagar kvar) och de har slagit ut så fint. 
ptfiablogg-2
Kl. 20.13: Middag med svärföräldrarna som är här och hälsar på till måndag. Kim hade lagat någon köttgryta och plötsligt kändes det som höst istället för vår (sommar?). ”Jag vägrar låta årstiderna styra mig” som han sade.  
ptfiablogg-6
Kl. 07.53: Jag promenerade till bageriet längs vattnet. Spanade efter bävern som jag sett nästan varje vår sedan jag flyttade till Sjöstan och kände tacksamhet över att bo såhär nära vatten.
ptfiablogg-5
Kl. 07:54: Gjorde en insta story om vart jag var på väg och att det fanns saffransbullar (!) på bageriet!! Är det en ny påsktradition eller något som jag missat? Oavsett så älskar jag alla tillfällen att få äta saffransbullar så jag hoppas att den fortsätter!
ptfiablogg-7
Kl. 08.59: Vi käkar frukost och Edith håller låda. Det roligaste hon vet just nu är att påpeka att saker ramlar ner. ALLT ramlar ner hela tiden. Det ramlar ner! Och hon avrundar gärna med ett ”OJ!”.
ptfiablogg-11
Kl. 13.25: Klipp till vårt besök på Skansen och någon har precis vaknat från sin powernap. Det är inte klokt vad varmt det blev. Har så svårt för såhär drastiska väderförändringar, eller rättare sagt, har svårt för att det hastigt blir mycket varmare. Får alltid ångest när det sker. Blä. 
ptfiablogg-8
Kl. 13.28: Köpte den här ljuvliga och insåg att jag ju blivit en kolaperson på riktigt. ÄLSKAR sådan här seg och smörig kola. Fifan vad lent och gött det är. Och det där salta …
ptfiabloggs
Kl. 17.16: Kunde inte låta bli att göra Edith till påskkärring på den första påsken som hon inte är en minibebis. Och tänkte att det skulle gå lättast att få henne att gå med på utstyrseln om jag gjorde mig själv först – tadaa!

Hoppas att ni har en påskledighet som känns snäll!

  1. Anna skriver:

    Åhhh vilka härliga bilder. Glad påsk. Har följt dig och har en fråga. Har en utmattningsdepression i två år som jag kämpar med. Promenerar och yogar men så fort jag försöker något mer ansträngande blir jag skakig och darrig i kroppen. Hur ska jag tänka/göra för att bygga upp kroppen. Hur gjorde du? Eller är det några andra som har råd. Det är ju en kamp som går upp och ner men jag måste gå framåt för mig själv och familjen. Kram

  2. Underbart med två påskkärringar.

    GLAD PÅSK

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..