Jag känner mig befriad och modig

ptfias-2
Idag känner jag mig befriad! Tömd. Ren. Lättad. Allt det där. Pratade om något som tyngt mig länge igår. Och det är något magiskt med att prata. Att berätta om sådant som tynger en och sedan äntligen våga säga orden och vara totalt ärlig i det man känner och tänker. Pratade även med syrran om det igår, hur mycket lättare allt känns när man vågar dela jobbiga saker med någon man litar på. Vi vet ju att det sämsta man kan göra är att stänga in sig och säga att allt är bra när det inte är det. Men det krävs mod för att våga prata om jobbiga saker och jag är stolt över mig själv som vågade vara modig igår. Puh.

Så jag vill egentligen bara säga att om du har något som tynger dig, släpp ut det. Stäng inte in det i dig själv, då växer det som ett mögel och förgör. Berätta för någon som du är trygg med. Våga dela och du kommer att få allt tillbaka. Och känslan efteråt är frihet.

För att du vågade berätta.

 

  1. Carro skriver:

    Jag är rädd för att öppna upp mig och berätta nått för en person. Då jag känner att tänk om vi blir osams – så kanske hon använder det mot mig? Därför håller jag det för mig själv.

    1. PT-Fia skriver:

      Åh <3 Varför skulle ni bli osams?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..