Podcasten Ofiltrerat: Molly Hammar

ptfiabloaa-3
ofiltrerat
I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag artisten Molly Hammar. I slutet så säger hon att hon aldrig varit såhär ärlig offentligt tidigare. Vi går djupt och pratar om hennes relation till sig själv och sin kropp. Hon berättar att hon för bara några veckor sedan insåg att hon kommit för långt ifrån sig själv och att hon nyligen började gå i terapi igen efter ett längre uppehåll. Vi pratar om hur hennes starka och självständiga artistjag påverkar hennes privata jag och den insikt att hon behöver separera dem ibland. Och vi pratar såklart om den revansch som hon nu tar på de som dömde ut henne som artist. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

Lyssna där poddar finns eller direkt här nedan. 

”Det är nog mer specifikt kärleksrelationer i mitt fall. Som jag tycker är svårt faktiskt. Där tycker jag det är svårt att hitta något som är genuint. Speciellt nu när det liksom börjar gå bra, väldigt bra. Och jag på något sätt känner mig väldigt stark och grundad i mig själv och mitt artisteri. Det tror jag är svårt att som man delvis och bara generellt kunna ta.”

”Jag har aldrig pratat med någon om det här. Förrän nu och den senaste veckan. Det känns som att det är för att jag för tre veckor sedan fick en käftsmäll. Jag gick på stan och kände bara att gud, vad jag är långt ifrån mig själv. Sen har jag börjat gå lite mer i terapi efter det här.”

”Jag var helt utdömd som artist för ett par år sedan. Ingen, då menar jag inte i det folkliga ögat för jag tror att folk alltid uppskattar röster och folk har alltid tyckt att jag varit bra, men branschen har tror jag. Är man med i Melodifestivalen och det inte går bra, det är inte så att det är vind i ryggen efter det kan jag säga. Då är det en jävla bit att springa ikapp.”

”Han sa ”när du använder dig av det skapar du en distans mellan oss” och jag bara ”eeeeeh oj jävlar”. Då var jag inte riktigt ärlig och han frågade vad jag egentligen ville säga. Och det jag ville säga var att jag inte höll med. Och sen började jag gråta. Som en liten flodhäst. För att det var som att han hade kommit på mig. Efter det var det som att allt fallerade.”

”Jag kände mig så jävla utanför. Jag kommer ihåg att jag var och lekte hos mina kompisar och deras föräldrar bjöd på tårta. Men sa till mig, jag kommer ihåg att mamman kom och tog mig på magen, på mitt fett och sa ”du ska inte ha en tårtbit.”

  1. Gillar verkligen dina poddar och blir så inspirerad av dig.

    1. PT-Fia skriver:

      Tusen tack! Blir så glad! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..