Berättelser från mitt liv #9

ptfia12dai-18
På bardisken stod en lång rad med tequilashots. Det fanns ju inget roligare än det. Musiken pulserade och jag hällde i mig flera shots utan att andas. Ville vara en i gänget. En stund senare satt jag på toalettens skitiga golv, oförmögen att resa mig upp. Benen hade lämnat kroppen och signalerna hade slutat fungera. Ändå var jag helt klar i huvudet, men kroppen lydde inte. Min kompis satt på toalocket och skrattade så tårarna rann. Jag kände ett märkligt lugn samtidigt som det bubblade i mig. Jag ville bara resa mig och fortsätta kvällen. Upp och iväg till dansgovlet där den där farliga snubben från Grabbarna Grus befann sig. Han som några timmar tidigare hade dansat på en scen iklädd en stringtanga i någon form av obscen strippshow med typ hundra 18 åriga tjejer i publiken. Så jäva bisarrt egentligen. Tillslut lyckas jag skrapa ihop mig själv och ta mig tillbaka till hotellrummet. Kvällen efter dricker vi Blue Lagoons och Sex on the beach i små plastglas på stranden. Folk är fulla och kåta och raggar ohämmat på varandra. Plötsligt ser jag den där snubben igen. Vi hade pratat tidigare och jag drogs till honom som en magnet. Några minuter senare står han tätt intill och viskar opassande ord i mitt öra. Försöker övertala mig att ligga med honom trots att jag har en pojkvän som väntar där hemma. Där och då var jag smickrad och intresserad, här och nu så tänker jag hur patetiskt det var av en 27 årig man att försöka övertala en upptagen 18 åring att ligga med honom. Tack och lov så stod jag emot.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..