Det här har jag ätit sedan sist

ptfiasblogg-3
Tänkte inleda med något så hurtigt som ”hejsan hoppsan” men det är den exakta motsatsen till vart jag befinner mig just nu så det får bli ett vanligt ”hej”. Hej! Har fotat det jag ätit sedan sist så här kommer ett ovanligt långt sådant inlägg. Håll i er!

Vi inleder starkt med bilden ovan. Så drömmigt det är med all färg sådär. Vi hade möhippa för Sanna och lade upp allt som är gott på hela köksbordet efter att vi hade överraskat henne och innan den nakna mannen gjorde entré (Obs! För kroki, inget annat snuskigt)

ptfiasblogg-2
En lunch på kontoret. Köpte någon halvgod vegogryta på Brillo. Smakade så mycket att jag tröttnade på smaken efter halva. Oklar beskrivning, det var ju ändå gott.
ptfiasblogg-4
Var i Malmö för utvärderingsmöte och avslutningsmiddag för projektet där och Tareq överraskade med en födelsedagspresent aka en perfekt kanelbulle *emoji med hjärtögon*
ptfiasblogg-5
Jamen det här är ju så gott!! Halloumi, syrrans gucca, ugnsrostade rotfrukter och någon jädra sallad med balsamvinäger och grejer.
ptfiasblogg-6
Sjuk pizza med potatis och hasselnötter. Köpt på Teatern i Ringen, gå dit genast!
ptfiasblogg-7
Syrran och Liam bjöd in till brunch när våra föräldrar hälsade på. Hon hade köpt brödet med salt från Bröd och Salt. Slutade räkna efter tre sådana mackor. 
ptfiasblogg-8
Fick äntligen till en efterlängtad lunch med Michaela Hamilton! Vi blev kära i varandra när hon gästade min podcast Ofiltrerat och har försökt få till en lunch sedan dess, men universum har jobbat mot oss. Nu äntligen klaffade det och kärleken satt i. Gillar henne så mycket!
ptfiasblogg-9
Jag och Elin lyxade till det med en frukost på Broms efter mitt senaste besök hos SVT. Dra mig baklänges på en liten stol så gött det var!
ptfiasblogg-10
Gammelmormor och gammelmorfar hälsade på mig och Edith på skärtorsdagen. Vi fikade, satt på en bänk i solen och tittade på vattnet, käkade lunch och hade en fin dag tillsammans. Är så lyckligt lottad som har så unga morföräldrar.
ptfiasblogg-11
Ännu en croissant! De har gått varma den senaste tiden. En frukost från påsken när Kims päron hälsade på. 
ptfiasblogg-12
Vi hängde på Skansen. Jag tog köttbullar till lunch och ångrade mig i samma stund som jag fick dem. Äter nästan aldrig kött så förstår inte varför jag ändå tog det. 
ptfiasblogg-13
Jag och Kim fick en barnfri stund på söndagen och passade på att käka lunch på Rosenhill på Ekerö. Har sett det stället så många gånger i sociala medier så var tvungen att äntligen åka dit. Kan tänka mig att det är ännu mysigare på sommaren när allt blommar och är frodigt. Rekommenderar att köpa med er äppelmoset hem om ni är där. Har redan ätit upp en burk och det har bara gått fyra dagar sedan den inhandlades. 
ptfiasblogg-14
Avrundade med morotskaka och kaffe och gjorde en story där jag förklarade det enda rimliga sättet att äta en sådan här kaka. Det är alltså att börja ett par centimeter in från det godaste och sedan jobba sig bakåt för att sist äta det godaste partiet där fram. Eller hur??
ptfiasblogg-15
Tog en ensamfika på Johanssons medan Edith sov i vagnen enbart för att de fortfarande hade saffransbullar och det ju dröjer MÅNADER innan de kommer tillbaka. Lyx, lyx, lyx. 
ptfiasblogg-16
Äppelmoset fungerade även på fet yoghurt om någon undrade :)))
ptfiasblogg-17
Hade en lunchdejt med Frida. Vi pratade om livet och jag kände igen mig i så mycket som hon berättade. Fin stund! Vi åker snart till Kreta tillsammans på träningsresa med amelia. Ser fram emot att fortsätta vårt samtal där. 
ptfiasblogg-18
En till dejt fast frukost och den här gången med Erika
ptfiasblogg-21
Vi avrundar med gårdagens lunch hemma med Elin: Stekta ägg, rostat bröd och havrecappuccino. Det kan vara så att Elin blev så lycklig över det jag serverade att hon mumlade något om att ”den här lunchen var rakt in i målgrupp” dvs henne själv och hennes passion för mackor och kaffe.

Tryck på gilla-knappen om ni vill ha fler sådana här inlägg ♥

 1. Lisa J skriver:

  Älskar dessa inlägg, så inspirerande!

  1. PT-Fia skriver:

   Kul att höra! <3

 2. KS skriver:

  Tack så mycket för det här inlägget, gillas!😀

 3. E skriver:

  Åh! Kan du inte skriva någonting om det där du nämner här ovan – att bli ”kär” i en ny vän. Jag har pojkvän (sambo) och sådär men har precis blivit sådär kompiskär i en SÅ fin, rolig, enkel, snäll, trevlig tjej. Vill liksom prata med/umgås med henne HELA TIDEN känns det som. Först och främst: Är detta normalt att känna inför vissa vänner haha?! Känns ju liksom (från mitt håll då iaf) som vi klickat så bra, tänker på henne mycket och blir glad av att umgås med henne!! Och för det andra: Huuur ska jag hantera detta så det inte blir ”för mycket”? Har fått höra av andra att jag har en tendens att bli för mycket/för på ibland, men det är ju bara för jag tycker om personen…. Hur ska man skaffa nya vänner om man inte bjuder in/bjuder till tänker jag? Vart går gränsen? Är det likadant vid ”kompisdejting” som med ”vanlig dejting”, dvs att man typ ska leka svår, inte skriva först varje gång, verka lite upptagen osv osv?! För så är inte jag iaf…. speciellt inte när jag blir såhär kompiskär som du skriver om här för då vill jag ju prata och ses och lära känna varandra.

  1. PT-Fia skriver:

   Absolut! Ska försöka lyfta det i ett kommande inlägg. Kramar till dig! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..