Ordbajs 1047369

ptfiasbloa-2
ptfiasbloa-3
Klockan är 15.43 och jag sitter i den blå fåtöljen på kontoret och försöker få något vettigt gjort innan det är dags att ta helg. Hela mitt väsen är starkskört idag. Har lika nära till skratt som till gråt. Ni vet när man börjar skratta och upptäcker att man börjat gråta, den känslan. Är orimligt trött eftersom jag inte sover på nätterna. Kan inte somna. Eller tillslut så gör jag ju det men det tar timmar och jag kan inte stänga av tankarna som maler i huvudet. Inatt blev det inte mer än några timmars sömn eftersom jag lade mig lite sent, inte kunde somna, blev väckt av Edith som behövde ny blöja och sedan vaknade hon klockan 05 och var superpigg, det var inte jag.

På ett sätt så är jag så glad, samtidigt så ledsen. Jag mår så bra och samtidigt så dåligt. Det är ambivalent och skitjobbigt.

Lovar mig själv här och nu att jag ska ligga i sängen, på spikmattan och läsa senast klockan 21.30 ikväll. Ska försöka ladda inför duoloppet på Tjejmilen 21k som jag och Elin ska springa imorgon. Herregud så dåliga förutsättningar jag har för det här.

– Pollenallergin som bor i mig
– Var dunderförkyld förra veckan vilket inneburit ingen träning
– Har för övrigt inte fått till någon träning de senaste veckorna
– Har inte sprungit på några veckor
– Sover för lite och för dåligt

Hade hoppat av loppet om det inte vore för att det är en rolig grej att göra tillsammans med Elin (vi delar så en springer 12 km och en 9 km) och att vi springer för Plan och flickors rättigheter. Huvudsaken är att jag tar mig runt, det är det enda jag fokuserar på imorgon. Ni kan väl heja lite extra om ni råkar vara där och se mig lunka förbi.

Ser hur ni svarar och hjälper varandra i kommentarsfältet till ”månadens bikt”. Att det som från början var ett vanligt inlägg blev ett sådant här naket och mänskligt forum är helt magiskt. Tack för att ni bidrar till det! ♥ Nu är det slutbabblat för den här gången. Kram!

 1. Ska också springa Tjejmilen idag, men hela loppet på 21 km. Känner inte heller att mina förutsättningar varit optimala då jag haft ont i ett knä tidigare och därav vilat från löpningen en period. Är också allergisk och pricken över i:et var att jag fick min mens igår… Haha, allt på en och samma gång. Men det kändes väldigt skönt att läsa att vi är fler i samma sits och fokus idag blir som du skriver att ta sig runt bara. Heja oss och stort lycka till Fia! <3

 2. Hej Fia!

  Stort lycka till på loppet imorgon, du kommer klara det galant! Det som kommer nu tror jag är liten konstiga fråga, men det är något som alltid gnagt i mig när du delar med dig av dessa ”ordbajs-inlägg”… När du skriver siffrorna efteråt; ”ordbajs 102836”, är det ”ordbajs” i den nummerordningen eller skriver du nummer på måfå? Kanske inte den mest relevanta kommentar för detta inlägg… 🙂

  Jag älskar din blogg förresten och allt vad du står för, fortsätt som du gör!

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för peppen! ❤️ Haha det är bara random siffror som jag skriver spontant när jag skriver rubriken. Finns ingen ordning eller logik över huvudtaget 😆😅 Tusen tack för de värmande orden! ❤️❤️

 3. Karin skriver:

  Ville bara skicka en varm kram❤

  Håller på att kämpa med utmattning, efter månader av mörker har jag äntligen känt ett par dagar som varit lite ljusare.

  Ta hand om dig!

 4. Ullis skriver:

  Har du gjort det till en business ”att må dåligt”. Du svarar aldrig på kommentarerna (verkar helt ointresserad av vad dina läsare skriver) och uppdaterar flera ggr om dagen – får du en egokick och mycket sälj på att skriva att du mår dåligt?Och så bilder på dig där du ser jätteglad och smal ut. Känns som fejk – tror inte alls du mår så dåligt utan att du lockar till dig läsare/business av det.

  1. Vilken onödigt hård ton!
   Att ifrågasätta om nån mår dåligt endast för att man ser bilder där nån ser glad ut? Och vad i hela världen har smal med saken att göra? Är man smal kan man inte må dåligt eller? Några av de snyggaste bilderna på mig är från när jag mådde som sämst. Blir idag så ledsen när jag ser de för jag vet vad som pågick bakom det där leendet…

   1. Ullis skriver:

    Ifrågasätter hela bloggen och dess syfte. Bloggaren uppmanar läsarna att berätta hur dåligt de mår ”prata ihop er med varann”, deltar själv inte och i nästa inlägg ”oj, vad magiskt att ni connectar”. Känns oerhört cyniskt att på något sätt locka ut folks inre sorger på ett sånt sätt. Affärsmässigt, ganska kallt. Har inte sett att bloggaren nånsin svarat på kommentarerna utan hon gör inlägg på inlägg om hur dåligt hon mår för att skapa nånslags varumärke kring det. Leendes, med ett liv som ingen kan klaga på, ett riktigt hån mot alla som mår dåligt på riktigt.

    1. E skriver:

     Hörru Ullis, är det dags att vara och härja loss i det här kommentarsfältet nu? Lägg av med att sprida din negativitet! Om det inte passar dig att läsa denna blogg, gör för guds skull inte det då!

     Tror det finns massvis av annat du kan lägga din ilskna energi på än att vara och veva i diverse kommentarsfält.

     Och till dig fia; stort lycka till imorgon, känn in kroppen under loppet! Och trevlig helg! 🌸

    1. Lina skriver:

     Ullis då har du inte hängt på den här bloggen mycket eller länge. För Fia svarar i regel alltid på kommentarer! Om så ”bara” med typ ett ❤️ Eller ”tack för kommentaren/dina tankar”.

     Lägg ner bara. Gillar du inte – sluta läs. Annars kom med konstruktiv kritik, inte bara bajskastning utan nåt kött på benen alls.

  1. Hörrudu Ullis! Lägg av😠
   Här stärker vi varandra, kvinnor/tjejer som håller ihop❤️

  1. Lisa J skriver:

   Ullis: har du ens läst ett enda inlägg av det Sofia skrivit? Fan alltså, vad tragiskt ditt beteende är. Du vet uppenbarligen inte vad eller vem du pratar om, och oavsett så är det så onödigt att sprida hat på det sättet.
   Om du inte gillar det Sofia skriver – sluta läs.

   Kram till dig Sofia, du förtjänar inte sådan här skit❤️

  1. PT-Fia skriver:

   Hej Ullis! Välkommen hit, för av det du skriver så verkar du vara ny här. Det var inte mycket konstruktivt i din kommentar men eftersom jag svarar på nästan alla kommenterar så svarar jag även här. Månadens bikt är läsarnas forum där de har ordet, vilket innebär att jag aldrig kommentarer just de inläggen. Är det frågestund med många kommentarer så svarar jag i egna inlägg, i övrigt så besvaras som sagt nästan allt. Fint att du bedömer mitt mående baserat på kroppsform och leende …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..