Det senaste från mobilkameran!

ptfiablogg-2
Träffade ÄNTLIGEN Anjas lilla Rio! Vi har varit så osynkade i våra liv i och med att hon födde och slet med det sista i boklämningen (hon och Alex släpper ju en bok i höst!) samtidigt som jag började pendla till Malmö. Den där bebisdoften är sjuk, som att den kittlar ens själ på något sätt. Världens mest oklara beskrivning men någon förstår väl vad jag menar?
ptfiablogg
Jag firade sista arbetsdagen i Malmö med en bra selfie.
ptfiablogg-3
Jag och mitt barn kan alltså ta en fika på lokal och hon sitter och ser världsvan ut. Det känns som att hon blir så stor för varje dag som går. Hon pratar och sätter ihop meningar nu, hinner inte med!

ptfiablogg-4
Skärmdumpade ett DM som gjorde mig så glad. Ni ♥ 
ptfiablogg-5
Vår soffa har anlänt och flyttat in i vardagsrummet! Nu saknas bara matta, tavlor, sälja soffbordet för att köpa ett lägre och annat piff. Det får ta den tid det tar. Har tagit en mental paus från att leta inredning.

ptfiablogg-6
Gästade SVT Morgonstudion igen och pratade om hur vi kan träna ute. Var dunderförkyld, pollenchockad och hade nästan ingen röst dagen innan men den hämtade sig så jag kunde prata i rutan. Är med igen 22 maj, påminner innan. 
ptfiablogg-7
Gammelmormormor och gammelmorfar hälsade på mig och Edith på skärtorsdagen. 
ptfiablogg-8
Yin yoga med Frida följt av lunch gjorde en torsdag betydligt bättre. Hade svårt att komma ner i någon form av ro eftersom jag inte kunde stänga av tankarna. Det är intressant hur en del möten känns som att de är meningen. Hon berättade saker hon upplevt i sitt liv som är copy paste på sådant jag känt eller känner. 
ptfiablogg-9
Jag och Elin jobbade hemifrån mig och käkade lunch plus drack orimligt många havrecappuccinos. Förstår inte hur det kan vara så gott!
ptfiablogg-10
Gästade Rix FM med Martina Thun och pratade om intervallträning. Det är så förbaskat roligt att prata om träning med människor som inte gillar träning eller som tror att de inte kan träna. Martina klassar sig själv som ”ingen träningsmänniska” och det gör hela samtalet betydligt mer intressant. Kommer tillbaka dit snart igen!
ptfiablogg-11
Elin intervjuade mig i min podcast Ofiltrerat eftersom det körde ihop sig med studion. Avsnittet släpptes imorse om ni vill lyssna. Vi pratade mycket om det jag går igenom nu och schematiskt har kallat för min ”livskris”.
ptfiablogg-13
Allt var brunt en dag. Kläder, ögonskugga och mellanmål. 
ptfiablogg-14
Ja. Fick feeling eller något 🙂 
ptfiablogg-15
Kim gjorde sin paradrätt dvs risotto. Den här gången med räkor och pinjenötter. Tack!
ptfiablogg-16
Sprang ju duoloppet på Tjejmilen 21k i lördags och är så glad över att Elin anmälde oss utan vår vetskap. Var extremt omotiverad och nollställd men lyckades hitta det där flowet som gör att man bara kan fortsätta. Var helt slut på det där sättet som när man varit en hel dag i backen och bara vill ligga raklång i soffan och njuta av att man använt kroppen. 
ptfiablogg-20
Ni vet, den här känslan ↑ 
ptfiablogg-21
Ingen orkade lagat mat så rörde ihop ägg + grädde + krydda och hällde i en stekpanna och ställde i ugnen = fluffig omelett. 
ptfiablogg-23
Jag och Elin inledde veckan på bästa möjliga sätt igår: Filmade träningspass till instagram och jobbade hemifrån mig för att ha något att fylla blogg och instagram med. Herregud vad jag uppskattar våra dagar tillsammans! Det är en sådan lyx att få gå till jobbet. 
ptfiablogg-24
Lyx, lyx, lyx!

 

 1. Åh snygg soffa! Jag letar soffa för fullt! Var är er köpt?

 2. Asså det lilla fingret i bilden på ugnsomeletten. Så gulligt! Och soffan var superfin! Kul med blått! Så lätt att fastna i grå-beige träsket när det gäller möbler 🙂

 3. Sanna skriver:

  Jag är jätte nyfiken på hur det gick till när du skulle anställa (Elin), var de många sökande, hur gick urvalet till, varför blev det just E, osv
  Osv 😃Vore roligt att läsa om!

  1. Bra idé! Skriver ett inlägg 🙂

 4. K skriver:

  Fia, när kommer du få berätta om din tid i Malmö?

  1. PT-Fia skriver:

   I augusti :((((((( :))))))

   1. K skriver:

    Åh, det var långt kvar. 😊
    Tack för ditt svar.
    Vill passa på att lyfta ditt kloka och trygga sätt. Du lyfter många ”tabubelagda ämnen” på en nyfiket och självklart sätt. Du inspirerar!

    1. PT-Fia skriver:

     Ja, för långt! 😅 Åh, tack snälla! Det värmer!! ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..