En lista om idag

IMG_3962
Det här åt jag till frukost: Två rostade mackor (valnötsbröd) med ägg, kaviar, smör och örtsalt plus två cortado med havremjölk.

Det här gör jag nu: Sitter på kontoret och skriver det här inlägget. Ska snart ta en sådan där liten Bzzt-taxi-grej till Valeries showroom som har vårfest och testa klänningar (ska låna en till ett bröllop vi ska på i maj).

Det här gjorde jag för två timmar sedan: Var på ett lunchevent som Isabella Löwengrip hade med Norrsken Jackets, By Malina och Soft Goat. Gick därifrån och pratade livet med en vän som fällde tårar. Fina människa ♥

Det här ser jag fram emot: Åker till Kreta imorgon för att jobba på amelia och Taras träningsresa. Ska föreläsa och hålla två pass om dagen. Skulle egentligen haft med mig familjen men det körde ihop sig med jobb så min projektledare Elin följer med istället.

Det här har jag på mig: Blåa jeans, en knallröd stickad tröja och ljusa skor (tygskor som syrran säger).

Det här startade dagen med: Edith ropade ”mamma”, ”mamma” ,”mamma” inne från sitt rum så jag hämtade henne och lade henne i vår säng i ett försök att somna om. Klockan var ändå 05.20.

Det här gör mig glad: Var hos Silje (som jag går och pratar med) imorse och herregud vilken befrielse det är. Hon är så klok, bra, vettig, klar och rak. Mycket faller på plats hos henne. Fy fasen vad skönt det är att ha hennes stöd. Kände mig stark och självklar när jag gick därifrån.

Det här irriterar mig: Det ”har hänt något med tekniken” så får omöjligt in bilderna i redigeringsprogrammet som vanligt. Så håll tillgodo med skärmdumpen som är det enda jag lyckades få till nu. Jag + teknik = omöjligt

Det här gör jag snart: Intervjuar Simon Sjögren (som precis slutat på Löwengrip Invest och börjat på Perfect Day Media) i min podcast Ofiltrerat. Spännande!

  1. Anna skriver:

    Hej Fia! Tack för en bra blogg! Följt dig i flera år 🙂 Jag undrar om du har någon ”hemlighet” bakom din superfina hy?

    Kram <3

    1. Vad roligt! Tack snälla! <3 Nä, rengör och återfuktar. Fuktmask regelbundet 🙂 Kram!

  2. Sanna skriver:

    Så snygg du är i starka färger😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..