Den kommande veckan!

ptfiablo
Hej från Kreta! Efter några timmars försening så är jag och min projektledare Elin äntligen på plats med resten av gänget från amelia och Tara. Jag är här för att jobba på deras träningsresa, egentligen skulle Kim och Edith ha följt med men det körde ihop sig med hans jobb plus att jag insåg hur icke barnvänligt det är så vi bestämde att de har det bättre hemma.

Den kommande veckan kommer alltså att fyllas med jobb här (håller två pass om dagen och föreläser på söndag), vårt vanliga jobb, planering framåt, träning, mat, sömn och förhoppningsvis en hel del sol. Hoppas också att miljöombytet gör att tankarna i huvudet får en chans att landa lite. Jamen herregud, höll nästan på att glömma lyxen i att ha sju hotellfrukostar framför sig. Och att vi har en pool utanför terassen. Det här blir bra!

  1. Malin skriver:

    Hoppas att ni får en härlig resa. Måste fråga vart du köpt klänningen någonstans? Superfin!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..