Idag laddar jag för att orka imorgon

ptfialk
ptfial-2
Halvligger i en rottingfåtölj på vår terass här på Kreta och stirrar ut i regnet som droppar ner i poolen. Har min lediga dag vilket innebär att jag inte håller några pass idag, hela jag slappnade av när jag kom på det. Att hålla pass ger mig mycket energi eftersom det är så roligt att möta människorna och förhoppningsvis få även den som inte tror att den kan att känna att den kan. Samtidigt så blir det intensivt så en ledig dag för att ladda batterierna kom väldigt lägligt.

Många känslor kom över mig när jag slappnade av. Känner mig både matt, skör och trött. Som motsatsen till den glada, energifyllda och starka som jag var igår. Perfekta förutsättningar för ångest med andra ord. Försöker påminna mig själv om att de här dagarna också är viktiga, att de är en förutsättning för att orka ha dagar med mer energi. Idag laddar jag för att orka imorgon.

 1. Sofie skriver:

  Styrka-skörhet! De finns, de båda.
  Skickar kraft!❤️🌟

 2. Har du tips hur man lär sig stå ut? Typ.. kan man göra något förebyggande för att inte lugna stunder ska tas över av ångest? Minns att du förr inte klarade av tystnad och sen hade en tyst period. Kan du skriva något om det?

  Just nu kommer ångesten till mig om jag inte håller igång.

  1. Sofie skriver:

   Jag hade också en lång period, några år, där lugn, eller just tystnad var otänkbart. Det kändes som att ångesten som jag ständigt slet med skulle sluka mig så fort det blev en sekunds tystnad!
   Det är tufft.
   Vet inte exakt när och hur det vände för mig. Men jag började nytt jobb, nya vänskapsrelationer utvecklades och mitt sammanhang stärktes. Min trygghet ökade, både yttre och inre. Ibland kommer stunder då jag faller in i beteendet, men jag hittar sätt att bryta det snabbt.

   Jag kände med dig när jag läste. Hoppas att du får vara i lugn snart med mindre ångest <3

  1. Tack för att du delar med dig <3 Kan absolut lyfta det i ett inlägg!

 3. Sara skriver:

  Du är så klok! Och tröjan!!! Varifrån?

  1. Men tack <3 Från Filippa K 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..