Tänk om vi gått hem och missat svettig fuldans med pensionärer

ptfialaa
God morgon torsdag! Jag är nyvaken och rätt mosig. Det blev en spontant sent kväll igår (mer om det längre ner). Elin sitter och klipper ihop klipp från vår dansträning som vi ska posta på instagram nu. Ikväll är ju ”den stora dansuppvisningen” så jag och Kristjan ska visa upp det han lärt mig. Herregud. Så vill ni se mig dansa Jive och bli lyft *svettig emoji*, in och följ på instagram @ptfia!

Att jobba på en sådan här träningsresa ger mycket på flera plan. Tänkte sammanfatta några grejer som jag tar med mig hem härifrån.

Jag vill vill vill fortsätta dansa på något sätt! Det ger så mycket energi och glädje och pardans är så jädra roligt. Ska undersöka vad det finns för möjligheter hemma.

Instruerar en klass som jag kort och gott kallar för ”pilatesboll” här och det är så roligt att se så många upptäcka pilatesbollen. Många har ju en boll hemma, på jobbet eller sitt gym men är osäkra på hur de ska använda den (lade ut några övningar på min instagram om ni vill ha tips). Har tidigare funderat på om jag ska fortsätta med den här klassen på något sätt. Ska låta den tanken marineras lite.

Jag mår så bra av att använda min kropp! Fokus ligger just där – att använda min kropp. Inte att träna stenhårt eller att pressa mig till max, utan att använda kroppen och röra på mig. Det ger en sådan skön känsla som är svår att slå.

→ Att få se andra jobba, föreläsa och hålla klasser är så lärorikt, inspirerande och viktigt för ens egen utveckling. Det är lätt att fastna i sitt eget sätt eller göra som man alltid gjort. Vill bli bättre på att gå iväg och se kollegor jobba även hemma, inspireras helt enkelt!

Och avslutningsvis: Igår efter middagen så spelade ett liveband (ett par som sjöng och spelade keyboard) vid baren och det var en sådan där härlig charter-stämning i luften. Jag, Kristjan och Elin fick feeling och fuldansade i två timmar. Ibland stod vi själva på dansgolvet och öste och ibland hade vi sällskap av flera pensionärer som styrdansade. Det var så jädra roligt! Och jag påminner mig själv om att låta feelingen löpa ut när den kommer, det är så lätt att tänka att man ju hade bestämt sig för att gå och lägga sig i tid och då missa två skitroliga timmars fuldans med ett gäng pensionärer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..