Ordbajs 104792

ptfiablogg-3
ptfiablogg
God morgon, måndag! När jag skriver det här så är det söndag kväll, klockan 23.31 och jag har precis ätit fil. Linda smsade i eftermiddags och frågade om jag var sugen på en båttur – OM jag var. Så när Edith nattades så hämtade jag Linda och körde till Pampas Marina. Plötsligt satt vi på däck, käkade nachos med fingervantar pga så kallt och hade semesterkänsla en vanlig söndag på hemmaplan. Och jag känner mig levande. Kanske tjatar om det, eller bara återkommer till det, men behöver det nu. Att få känna. Att göra saker som gör att jag känner att jag lever. Tidigare hade jag troligtvis tackat nej, tänkt att jag vill vara hemma på söndagar för att förbereda för veckan och ladda för måndag och allt möjligt … mentala hinder som inte gör någon nytta och då missat att få guppa fram sådär en söndag kväll.

Hur mår ni? Hur har er helg varit? Berätta gärna. Uppskattar era kommenterar och berättelser så mycket ♥

 1. Emma skriver:

  Haft en fantastisk helg med min underbara pojkvän, har nyligen firat en månad tillsammans så är väldigt nytt men han är mannen i mitt liv och jag älskar att umgås med honom. Sen har jag fått nytt jobb och det tar musten ur mig, vill inte mer. Känner redan nu att jag inte vill jobba som konsult längre utan jobba mer permanent på ett och samma företag.Tanken är att jag ska flytta hem till honom i höst och då blir det 2h pendling varje dag, kommer jag orka det? Ska jag kämpa på det nya jobbet under sommaren och sen söka mig vidare eller är det för tidigt? Många tankar i huvudet som snurrar men jag vet att allt kommer ordna sig för jag har honom 😀

 2. Helgen har varit fin! Köpt husvagn tillsammans med sambon, min syster var på besök och vi gjorde pizza och drack vin. Har vilat och njutit av att vara ledig!

 3. Hanna skriver:

  Jag har spenderar helgen i skogen. Drog ut i fredagskväll och kom hem vid lunch igår, söndag. Så. Jäkla. Gött. Solnedgångar, grillad korv, häger-skrik, vågkluck, knöligt under luftmadrassen och alldeles, alldeles underbart. Utan skogen och naturen skulle jag gå under!

 4. Jag har tillbringat helgen med att jobba och är därför ledig idag. Har en lång att göra lista och känner att det är kaos i mitt huvud. Och trots att det är roliga saker som är på gång så längtar jag tills allt är över, vilket känns hur trist som helst.

 5. Ia skriver:

  Det är så smart att göra saker på söndagskvällar! Bryter söndagsångesten helt! Jag och några vänner går på pubquiz nästan varje söndag, helt perfekt sätt att göra nåt kul utanför hemmet och känna att söndagar har en mening också! 😃

  1. PT-Fia skriver:

   Låter fantastiskt! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..