Liveblogg: Det här var min dag idag!

ptfiablog-14
Kl. 07.02: Välkommen till min tisdag! Jag och Edith är mitt i frukosten och hon är tydligen på väg ner från stolen. Jag käkar grahamsgrynsgröt och dricker två cortado med havremjölk och hon macka med leverpastej och smoothie plus lite av min gröt och en banan. Vi båda var visst bottenlösa imorse. 
ptfiablog-18
Kl. 08.04: Kom på att det är trevligt med ett ansikte direkt i början av sådana här inlägg så *tar en selfie i farten* som blir kanon! 
ptfiablog-11
Kl. 08.05: Vi laddar för att gå till förskolan genom att packa ihop, övertala den yngsta av oss att skor visst är en bra idé när man ska gå ut, glömmer kvar soppåsen på köksgolvet och hämtar cykeln. 
ptfiablog-10
Kl. 11.44: Har fullt upp i poddstudion hos Acast då jag spelar in dubbla avsnitt. Först med Nicci Hernestig och sedan med Martin Melin. De släpps i den ordningen de kommande två tisdagarna. Och lyssna gärna på det med Simon Sjögren som släpptes idag! Sök på ”Ofiltrerat” där poddar finns.
ptfiablog-20
Kl. 13.30: ÄNTLIGEN lunch. Ser nu att jag ser lite jagad ut på bilden med Martin. Det är mitt ”är så vrålhungrig så jag håller på att avlida”-fejs. Åt någon canneloni som var helt okej men ångrade mig lite när jag valt. Varför blir det så ofta så?
ptfiablog-4
Kl. 14.22: Är inne i ett jobbrace och försöker beta av punkter på att göra-listan men är svintrött. Är trött in i märgen idag. Leendet når inte riktigt ögonen. Samtidigt som jag ändå känt mig glad. Det är en märklig kombination det där. 
ptfiablog-17
Kl. 15:04: Fikar med kaffe, färska bär, frukt och choklad 
ptfiablog-16
Kl. 15:05: Kände mig plötsligt iakttagen på kontoret när jag kom tillbaka från allt jobb i Malmö. Elin hade då ramat in alla mina omslag och spridit ut dem längs hela rummet. Känner mig lite instängd av mig själv så att säga. 
ptfiablog-5
Kl. 16:02: På väg in i möte hos Ingager om Hjärnfonden. Jag ska göra en insamling för psykisk ohälsa med dem i höst. Är så hedrad över frågan och hoppas verkligen att vi kan samla in massor tillsammans. Allt går såklart oavkortat till forskningen. 
ptfiablog-9
Kl. 16.36: Vi fikar och planerar. 
ptfiablog-13
Kl. 17:07: Vi försökte ta en bild till instagram och lyckades någorlunda, men det krävdes ca 1625 försök eftersom jag var övertrött, seg och totalt oförmögen att fastna på bild. 
ptfiablog-24
Kl. 17:09: Den här blev det tillslut. Hoppas på mer energi imorgon. 
ptfiablog-19
Kl. 18:05: Kom hem till dukat bord då Kim och Edith gjort korvstroganoff och halloumistroganoff. Så jädra gött. 
ptfiablog-3
Kl. 19.00: Mitt i slagsmålet om tandborstningen. Eller slagsmål, men vi är inte helt överens om man säger så. Det är lite av en kamp … en del dagar går det galant och en del andra går det ”mindre bra”.

Det var min tisdag! Hoppas på mer energi imorgon. Ska till Malmö över dagen och behöver ha en pigg och kreativ hjärna med mig. Ska bädda ner mig snart. Puss!

Tryck på gilla om ni vill ha fler inlägg i det här formatet ♥

 1. Lisa J skriver:

  Gillar dessa inlägg så mycket!

  1. PT-Fia skriver:

   Åh blir så glad att höra! <3

 2. Vera skriver:

  Åh vad fint att ni gör en insamling för psykisk ohälsa! <3

 3. Stina skriver:

  Hej! Jag undrar bara vad du har för hårfärg? Såå fin! Tack för en inspirerande blogg. Du är så himla klok! Kram

  1. PT-Fia skriver:

   Åh tack! Ingen aning. Ska fråga Emelie nästa gång jag är där 🙂 Tusen tack! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..