Är så sliten

ptfiablogd
Vilken vecka det här har varit. Min energinivå har pendlat kraftigt. Har haft relativt bra energi och varit glad på jobbet. Hade en superdag i Malmö i onsdags med bra möten och roliga besked. I övrigt så har jag varit trött, haft dåligt tålamod, blivit ännu tröttare, känt mig sänkt och låg. Edith har vaknat ca 05 varje dag och tog priset idag genom att vakna 04.30, pigg.  Det är någon slags uppror i min kropp, magen är konstant svullen, hade ont i magen häromdagen och snart mens. Helgen kunde alltså inte komma mer lägligt.

Ska försöka att göra så lite som möjligt, sova så mycket som möjligt, jobba pyttelite (har två lämningar på måndag) och samla kraft för nästa vecka som innehåller så mycket roligt jobbmässigt. Ska bland annat föreläsa för Finansdepartmentet! Känner mig så ärad över det uppdrag.

Nu ska jag skrapa ihop den lilla energi som finns och göra klart den här arbetsdagen. Ikväll ska jag sova på soffan framför Let´s Dance. Hur mår ni? Hur har veckan varit?

 1. Sandra skriver:

  Jag är trött, så trött. Jag känner att jag är fasligt nära en depression. Så många dåliga tankar som finns i mitt huvud. Jag skrev igår ett inlägg på insta, behövde att folk får veta. Men samtidigt är det läskigt. Jag vet just nu inte vad som krävs för att jag ska må bra. Känner mig väldigt ensam, tror det är en stark bidragande orsak. Är inte självklar för någon och det gör ont. Saknar också kärlek, som från en partner. Har varit singel i tio år. Jag försöker och går på dejter men lyckas inte. Jämför mig mycket med andra och blir avundsjuk. Vilket jag vet är väldigt destruktivt. Jag har tagit ett steg, har kontaktat en psykolog. Det hoppas jag på.

  1. F skriver:

   Styrkekramar till dig! Förstår hur det känns, är själv inne i en depression nu och det är helt fruktansvärt. Kram på dig, hoppas du mår bättre snart, ge inte upp <3

 2. Lisa J skriver:

  Blandade känslor denna vecka. Trivs jättebra på mitt nya jobb vilket gör enormt mycket för välmåendet, och älskar att våren äntligen intagit Stockholm.
  Däremot är jag förkrossad över att min extrapappa är väldigt, väldigt sjuk i en otroligt ovanlig sjukdom som ingen vet hur de ska behandla. Han betyder så mycket för mig, och min mamma gör allt hon kan för att hålla ihop det och klarar inte av att prata om det alls. Kommunikation är ingen stark sida hos min familj, och det känns jobbigt att de inte pratar med mig om det här. Vi bor i olika delar av landet, och jag kan inte hälsa på då min extrapappas immunförsvar är så nedsatt. Är så orolig.

  Sedan går mycket energi åt min mat-ångest, och jag nästan skäms över att krångla med och må dåligt över maten när min extrapappa mår så dåligt, som att min ångest är helt onödig liksom, även om man inte kan jämföra på det sättet. Vet inte riktigt hur jag ska sätta ord på det.
  Men ska nog börja i behandling på Stockholms Centrum för ätstörningar, hoppas de kan hjälpa mig. Jag har blivit nästan frisk förut, och nu blivit sjuk igen. Vill så gärna bli frisk på riktigt.
  Kram.

  1. C skriver:

   Storkram till dig ❤

 3. Har känt mig piggare, gladare, mera positiv inför framtiden än jag nu gör efter denna vecka. Trött, sliten, ledsen, arg, besviken. Skönt med fredag & helg😢

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..