SVT, RIX FM, finansdepartementet och balans

ptfiaföreläsning
God morgon, måndag! Den här veckan är speciell i det att jag har flera grejer som kräver att jag är fulltankad och kan leverera på topp, samtidigt som jag ska försöka att ta det lugnt däremellan. Min projektledare Elin jobbar på annan ort så ska passa på att jobba hemifrån och sänka tempot när jag inte är ute på uppdrag. Lovade henne att jobba så lite som möjligt för att samla energi nu när hon ändå är borta. Är sliten.

Måndag: Lämnar Edith och går hem för att förbereda mig för dagens stora uppdrag. Jag har alltså fått en ny kund i Finansdepartementet! Är både stolt och glad över den här frågan och hoppas att få behålla dem även i höst. Behöver alltså leverera. Ska föreläsa hos dem idag och kommande veckor kör jag träningspass med dem en gång i veckan. Efter jobbet ska jag träffa Linda en sväng.

Tisdag: Spelar in nya avsnitt av min podcast Ofiltrerat med Kristjan Lootus (som jag dansade med på Kreta, se här om ni missat vår Jive) och Julia Frändfors som jobbar på Perfect Day Media. Har en lunchdejt med Simon Sjögren och på eftermiddagen är jag tillbaka hos Martina Thun på Rix FM. Är med live kl. 16.10 om ni vill lyssna. Efter det ska jag hem och hänga med Edith.

Onsdag: Gästar SVT Morgonstudion tidigt på morgonen (har inte fått exakt tid än) för att prata om hur enkelt vi kan träna och tar mig därifrån till en pressfrukost för Nespresso. Har en privat grej kl. 10 och efter det fortsätter jag jobba hemifrån tills det är dags att hämta Edith. Det är dags för utvecklingssamtal på förskolan och sedan ska hon få vaccin.

Torsdag: Ska in och ta blodprover till en hälsokontroll jag gör och sedan är det dags för veckans andra föreläsning hos ett företag. Efter den fortsätter jag hem och jobbar vid datorn. Ska bland annat sätta ihop en presentation för en bokidé jag har.

Fredag: Ska äntligen till frisören, det var alldeles för länge sedan sist. Äter lunch med Kristjan och ser om vi kan hitta på någon mer rolig dans och sitter nog kvar i stan och jobbar innan det är dags att hämta Edith.

Helgen: Mamma kommer på lördagen och stannar till söndagen och på söndag ska jag träffa min kompis Ola som jag inte sett på alldeles för länge. Och fortsätta lägga mig tidigt för att ta igen sömn.

Det enda som inte redan är inplanerat är träning. Var ju krasslig igår så får avvakta och se hur det utvecklas. Om jag får vara frisk så ser jag fram emot att rulla ut yogamattan för första gången på länge och gärna springa någon runda. Men tar det som det kommer beroende på hur jag mår.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..