Podcasten Ofiltrerat: Nicci Hernestig

ptfianiccihernestig
ofiltrerat
Den här veckan träffar jag Nicci Hernestig som är en relativt ny influencer. Hon är kanske mest igenkänd från det som blev internets mest uppmärksammade kärlekshärva – när hon gjorde slut med artisten och youtube Ben Mitkus. Nicci berättar om det drev med hat och mordhot som ledde till att hennes mamma åkte in på sjukhus och hennes lillebror inte ville gå till skolan. Vi pratar om vem hon är utan sina relationer, att hon ”alltid är glad” och det faktum att hon vill bli en kändis.

Nicci berättar om hur relationen med Ben Mitkus påverkade henne och att hon hittat något helt annat i sin nya pojkvän Mattias Guss. Att hon tidigare sökt sig till det destruktiva och dåliga.

”Helt plötsligt såg jag, det hade inte ens gått typ två dagar sedan han och jag brutit upp. Och så helt plötsligt hänger hon i lägenheten som ändå var vår. Det kändes väldigt konstigt och dom satt där och hade tacolunch och jag vet ju om att dom har ju haft en grej förut.” 

”Jag har väl fortfarande inte riktigt tagit mig ur det. När allting kom. Då blev till exempel min mamma, hon blev sjuk och varit i nästan över ett halvår, lite mer. Snart ett år. Hon var redan sjuk innan allt det här hände, men när allt hände, det var som att hennes kropp la av. Hon klarade inte mer.” 

”Jag har inte haft en pappa typ vid min sida på det sättet. Jag har haft en låtsaspappa men man har väl alltid sökt bekräftelse, trots att man är skitglad att man har en låtsaspappa och är jättetacksam över det så har väl jag alltid försökt typ söka lite. Typ min pappa har väl inte varit den snällaste pappan heller. Och jag tror att det är därför jag sökt det hos killar som kanske inte är så jättesnälla heller.” 

”Min pappa har alltid gjort det han känner för. Han har haft många unga, unga tjejer. Typ nästan i min ålder. Det har varit mycket att han har bara velat vara ute och festa. Han har inte brytt sig liksom på det sättet. Så jag har ju alltid bott hos min mamma. Sen nu senaste trodde jag att vi fått en bättre relation men helt plötsligt på Instagram såg jag att han var gift och från ingenstans och jag var inte bjuden på bröllopet och den tjejen han gift sig med har en ny dotter och jag fattar ingenting.”

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Lyssna direkt här nedan eller där poddar finns.

  1. Diana skriver:

    Hej Fia!
    Jag älskar din podd och lyssnar varje tisdag! Men en sak har jag börjat fundera på. Flera av dina (kvinnliga) gäster, tex Nicci, Paula och Molly, beskriver sig själva som enkla personer. Vad betyder ens det? Är det verkligen eftersträvansvärt? För mig känns det som en typisk grej som killar vill att tjejer ska vara för att dom inte ska ställa krav utan bara följa med och göra som killen vill… Har du någon tanke om det? 🙂
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..