I annonssamarbete med ELGIGANTEN

Varsågod, ett hemmaspa!

/Annonssamarbete med Elgiganten /

ptfia1-60
En del samarbeten är superlätta att tacka ja till – som det här. Har använt både eltandborste från Oral-B och epilator från Braun i flera år och tycker mycket om båda. Behövde inte alltså inte fundera särskilt länge innan jag svarade ja tack när frågan om ett samarbete kom. Min eltandborste är mer än välanvänd så roligt att få testa en nyare version!
ptfia1-20
Gick över från vanlig tandborste till eltandborste när tandläkaren suckade över att jag alltid har så mycket tandsten och inte kommer åt ordentligt längst bak. Var skeptisk till om det verkligen kunde göra någon egentlig skillnad men ja jädrar. Hade i princip ingen tandsten vid nästa besök året efter. Ändå coolt att det blev sådan effekt!

Den här nya är mer avancerad än min gamla. Genom att ladda ner Smart series-appen och synka med tandborsten så talar den om när jag borstar för hårt och om jag kommit åt överallt. Det finns 6 olika borstningslägen och ett Whitening mode.

ptfia1-7
Förutom tandborsten så vill jag även lyfta epilatorn från Braun som blivit ett helt hemmaspa! Jag har ju som sagt en äldre epilator, det här är ännu roligare. Med de olika tillbehören så kan du göra rent ansiktet, ta bort döda hudceller, ta bort hår och få fram det där glowet som alla vill ha nu.

Jag är inte så duktig på hudvård men den senaste tiden har det kommit många frågor om min hudvårdsrutin. Är det något ni vill se? 

ptfia1-29
Det är alltså ett helt kit med olika ”huvuden” som du lätt klickar på för att exempelvis rengöra.

Kort fakta: SensoSmart-tekniken ser till att du inte trycker för hårt och med Silk Epil 9 så får du bort mer hår är någonsin. Du tar alltså bort hår snabbt och försiktigt, vilket gör det enkelt att använda även för nybörjare.

Nu får ni 300:- rabatt på eltandborsten Oral-B Genius och 500:- rabatt på Braun Silk-épil 9 SensoSmart epilator beauty set.

Erbjudandet gäller enbart online på elgiganten.se och gäller till 31/05 2019.

Ange koden:
Eltandborste: SMART300
BRAUN EPILATOR: SMART500

Direktlänk: Du hittar produkterna HÄR! 

  1. E skriver:

    Vill gärna höra om din hudvårdsrutin/hur du använder brun utan sol och vilken du tycker är bäst! mvh hon som helst inte vill ligga i solen men ändå ha lite lyster, hehe.

  2. Använder också eltandborste, så bra! Hur är epilatorn? Gör det ont? Intresserad av en som inte gör ont 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..