Den senaste veckan i mobilkameran

ptfiablogg-10
14 maj kl. 17.21: Jag och Elin ska precis skiljas åt efter en bra arbetsdag. Vi har precis varit på ett möte angående den insamling som jag ska göra för Hjärnfonden i höst och passade på att fota några bilder. Var svintrött men ändå glad. Bra jobbdag!
ptfiablogg-9
16 maj kl. 08.38: Vi är på väg till förskolan och Edith är taggad på Förskolans dag. De ska vara ute hela dagen och hon skulle vara ”träningsklädd” vilket är så jädra gulligt. Fick ihop något som mest kan liknas vid en joggingkostym. Redo för friluftsdag!
ptfiablogg-7
Kl. 11.32 samma dag: Befinner mig rakt under Elins heligaste då hon balanserar med foten på tvättmaskinen i ett försök att fota mig för ett samarbete. Allt för könsten osv. 
ptfiablogg-6
Kl. 16.07, fortfarande samma dag: Spelar in några klipp till ett annat samarbete. Vi lyckas fota och filma tre stycken den här dagen plus dricka flera havrecappuccinos. Bra dag!
ptfiablogg-4
17 maj, kl 10.52: Rosslar igång lite ny energi på kontoret då jag fastnat i fåtöljen med datorn hela förmiddagen. 
ptfiablogg-3
Kl. 20.48 samma dag: Får det här meddelandet på DM och kan inte låta bli att dela det eftersom jag såklart vill att fler ska lyssna på podden. Blir så in i märgen glad för alla ord! Sök på Ofiltrerat i din podcastapp ♥
ptfiablogg-2
18 maj, kl. 17.30: Jag och min minimänniska har varit och gungat. Hon orkade gå hela vägen dit själv (ändå ett par hundra meter plus krokig uppförsbacke) och fick skjuts på vägen hem. Hon älskar sina ”bjill” och går helst inte ut utan dem, solglasögonen alltså. 
ptfiablogg
20 maj, kl. 14.11: Stannade till på ett bageri på Skeppsholmen efter min föreläsning hos Finansdeprtementet. Firade att det kändes bra med lyxfika och skrev inlägg och stämde av grejer med Elin som jobbar från Spanien den här veckan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..