Elin gästbloggar och berättar allt hon vet

ptfiablog-5
Eftersom ni verkar uppskatta när Elin tar över – här är ett nytt gästinlägg från henne i form av ”12 saker jag inte visste om Fia innan jag började jobba för och med henne”. 

1 – att hon har lite ”fräckishumor” inkl under bältet skämt. Inte enbart men de smyger sig in ibland (obs – enbart i passande sammanhang och situationer). 

2 – att hon har en felciterad Rihanna tatuering. 

3 – att hon gick dansgymnasium. 

4 – att hon verkligen lever som hon lär. 

5 – att hon har såna katastroftankar gällande sin karriär i perioder. 

6 – att hon skulle visa mig 1000% tillit väldigt snabbt. Anade tillit pga känner mig själv och vet att jag kan litas på men det är såklart rimligt att folk tar sig tiden att upptäcka det. 

7 – jag tyckte att jag var en person som folk öppnar upp sig för. HERREMINGUDAVROS vad jag ligger i lä i den kategorin när det kommer till Fia. Minns en man som öppnade upp sig i förbifarten ståendes bakom oss i en kö till ett flyg. Tillägg: öppnar alltså upp sig om sina innersta tankar och dåligt samvete kring det rakt till Fia och jag står bredvid + Edith hänger i sele (heter det så?) på Fias mage och han ser verkligen inte oss (heller ej resten av alla hundra i kön som hör exakt vad han säger). 

8 – att hon är sån barnperson men att hon inte gillar djur på det där ”oj en gullig hund nu går vi upp i falsett alla tillsammans och knipet ihop ögonen pga sötchock”. 

9 – att hon inte räds att kräva bra service och kvalitet på det som serveras ute på lokal. Inga problem med att skicka tillbaka rätter eller säga till om något blivit fel i någon beställning. Visste ju om innan att hon sagt att hon varit väldigt konflikträdd så tänkte nog att en sådan konversation också skulle vara jobbig att ta. 

10 – hennes märkliga kärlek för porslin och saker i köket. Vet att hon gillar att känna sig fin (som de flesta gör) alltså på den nivån att man känner sig bekväm i det man har på sig och kanske extra fin i någon speciell outfit eller så men skulle absolut inte säga att hon går igång på klädshopping MEN däremot när vi en gång passerade en butik där de sålde second hand porslin glittrade det till i ögonen och hon ville VERKLIGEN gå in, såpass att jag och Edith rullade iväg på en egen liten tur så morsan kunde in och florera runt bland porslinet ett tag i lugn och ro. 

11 – hon kan vifta på öronen 

12 – att hon ofta hittar ”genvägar” när det kommer till teknik och sociala medier. Det blir ofta rejäla senvägar. Som till exempel när hon på insta story vill lägga upp en text mot svart bakgrund. Då använder hon inte den funktionen på insta pga inte fattat att när man byter typsnitt kan man också välja andra färger. NOPE, då googlar hon fram en svart bild, spar ner på den lille kamerarullen, laddar upp och lägger på en go text. 

 1. Gillar dessa inlägg! 😊 Hade varit roligt att få lära känna Elin lite mer i ett inlägg också! Vart kommer hon ifrån? Tidigare karriär? Utbildning? Favoritmat? Inställning till saker i livet? Gillar hon bullar lika mycket som Fia? Är hon alltid så pepp och skojfrisk som hon verkar i stories? Exempelvis 😘

 2. Hanna skriver:

  Kul inlägg!! Men är detta andra gången detta publiceras? läst det förut..?♥️

  1. PT-Fia skriver:

   Nä, men punkten om att folk berättar saker för mig har du nog läst i ett tidigare som var en fråga till Elin 😃😘💚

 3. E skriver:

  Hahaha fantastiskt inlägg! Vill genast veta mer om felciterade tatuering! Hur, när, varför, hur ser den uuuuut?

  1. PT-Fia skriver:

   Hehhe 💚 Kanske kan berätta mer om det, när jag vågar 🙄😅

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..