Ordbajs 136026

ptfiablogg2
God kväll, fast det är god morgon för er. Klockan är 21.19 när jag skriver det här och jag sitter nersjunken i vår blåa soffa. Upptäckte precis att jag igen väntade lite för länge med att dricka teet. Svårt att pricka in när det är precis perfekt varmt. Jag känner mig lite tom och krystande gällande bloggen, inte för att jag inte har något att säga – snarare tvärtom – utan för att det är så mycket jag inte kan eller får säga, både i privatlivet och i jobbet. Vill ju berätta allt om Malmö men får göra det först i augusti. Och angående livet och det jag en gång kallade för livskris … det är inte en livskris och det var nog aldrig det. Men jag behövde kalla det för något för att sätta ord på sådant som fanns inom mig. Enkelt sammanfattat så känns det som att det mesta i livet rör på sig just nu eller är i oordning eller kaos. Behöver tanka mig själv något enormt för att orka med så har börjat gå och lägga mig väldigt mycket tidigare om kvällarna. Och ber om hjälp till vänner när jag vacklar. Ber dem berätta något för mig, svara på mina tankar, bolla, finnas. Är glad över att jag numera vågar be om hjälp och inte längre tror att jag måste klara allt själv och vara så jädra stark. Ensam är inte stark. Nu är det alltså helg. Det blir fint. Mamma kommer och hälsar på, det blir superfint.

 1. Carro skriver:

  Jag läser din blogg via Bloglovin, men nu kommer inte hela ditt inlägg upp där?

 2. Anna skriver:

  Jag har typ också gått igenom nån form av kris i vår, eller är väl fortfarande i det typ. Därför har det känts skönt på nåt sätt att läsa att du också går igenom något, även fast jag såklart vill att du ska ha det bra! Men ibland är det skönt att inte känna sig ensam. Kram ❤️

 3. Clara skriver:

  Hej!
  Kommer du dela med dig av vad du går igenom tids nog eller känns det för privat/jobbigt/utelämnande/irrelevant..eller allt? Menar inte att verka nyfiken men funderar lite på hur du tänker kring det eftersom du ändå är öppen och tydlig med att du går igenom något som ÄR jobbigt och känslomässigt.

  Hoppas ni får en fin helg, kram

  1. PT-Fia skriver:

   Kommer antagligen att dela med mig till viss del. Det skulle kännas konstigt på något konstigt vis att inte göra det efter nästan 10 års bloggande. Tack detsamma, kram! <3

 4. Anonym skriver:

  Vad fint att du berättar om det. Så viktigt att vara snäll mot sig själv ❤️ Är också inne i en period där livet kräver extra mycket energi. Tycker det är svårt att avgöra när det är bättre att vila fysiskt eller göra saker som kan ge energi.

 5. R skriver:

  Vad betyder siffrorna efter varje ordbajs? Ett tag trodde jag att det var dagens datum, men det såg jag ju nu att det inte är 😂

  1. PT-Fia skriver:

   Hehe de är helt random och något jag bara började med av någon oklar anledning och nu känns det svårt att skippa dem 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..