Det här blir en snäll vecka!

ptfiablogg-5
God morgon, måndag! Jag ser fram emot att komma till kontoret. Min projektledare Elin var bortrest hela förra veckan så ska bli så roligt att få tillbaka henne. Den här arbetsveckan är superkort då vi åker till Halmstad på onsdag. Torsdagen innebär bröllop i Båstad och helgen innebär fira min svärmor som både fyller år och går i pension = drömmig kombination! Men innan det så är det två arbetsdagar med allt från att spela in ett avsnitt av min podcast Ofiltrerat med Anna Haag (som ju nyss gick ut med att hon är gravid!), datorjobb skriva blogginlägg, ett träningspass för Finansdepartementet, ett lunchevent med Ida Warg, ett möte osv.

Ska passa på att träna något själv efter företagsträningen idag. Behöver få kötta ur mig. Hoppas att ni får en snäll dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..