Podcasten Ofiltrerat: Martin Melin

podcasten ofiltreratm
ptfia
I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag kändispolisen Martin Melin! Han berättar om hur han förändrats sedan hans skilsmässa från Camilla Läckberg – och att båda hans exfruar antagligen skulle gilla honom bättre nu. Vi pratar om kändisskapet och hur det påverkat honom och förändrat honom. Han berättar om hur han ser på en eventuell ny relation och varför han är svårraggad. Vi pratar om utveckling, livet och vilken relation han har till sina känslor.

”Framförallt i början så var det som när man kom in i ett rum, så var det som att rummet stannade av. Och så märker man att alla tittar på mig. När man ser en känd person på stan så tittar man och tänker att den där personen ser inte att jag tittar men det märks. Alltså oavsett hur frånkopplad man är så märks det när folk tittar. Eller man hör tisslet och tasslet.”

”Dom letade verkligen efter saker att skriva. Jag har ju pratat med dem i efterhand och dom säger ju det, dom sålde utav helvete när det stod om oss på tidningarna. Jag förstår dem, det är deras uppgift att sälja tidningar men ja, det är klart att det är jobbigt att se det. Det är inte roligt. Men det är var det är och det är lite priset man får betala.”

”Har man skiljt sig två gånger då har jag sagt att nästa relation jag går in i ska vara den sista relationen. Det måste verkligen kännas ett hundra procent. Det får inte vara 90 procent. Det ska vara sista relationen.” 

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Lyssna där poddar finns eller direkt här nedan ↓

 1. C skriver:

  Hej Fia!

  Varför inte ha Elin som gäst i podden? Tror att de flesta som lyssnar följer din blogg och då är hon ju någon form av kändis (om det är ett krav för att vara med). Hon verkar som en både kul och smart tjej som man blir väldigt nyfiken på när man läser här!

 2. Elin skriver:

  Favoritpodden <3

  1. PT-Fia skriver:

   Åh hurra! <3 Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..