10 punkter om sommaren

ladda-ned-2
ladda-ned-11
ladda-ned-8
ladda-ned-1-5b072536622cd
01. Bara för att sommaren är ledig från jobbet/skolan så är det inte automatiskt en tid som är återhämtande.

02. Ibland regnar det och det är också mysigt.

03. Det här med att ta en morgonpromenad som avslutas med ett spontant nakendopp i en sjö. Man kan faktiskt göra det och det är på riktigt underbart.

04. Skuggan är ljuvlig. Är det ett ålderstecken?

05. Jädrar i helvete vad jag vill göra saker! I sommar händer det! På semestern ska jag rensa hemmet, grilla vid stranden, ha spontana pickningar i parken, träna varje morgon, spela spel på balkongen, hänga med x och x och x och x, fota minst 12 solnedgångar, göra en fotobok, baka rabarberpaj, hitta ett par snygga jeansshorts, bjuda in till grillparty och STOPP! Sluta. Lägg ner. Sommaren är inte till för att planeras. Låt den få vara ledig och fri från punktlighet.

06. Alla sitter på coola uteserveringar. Inte jag. Jag ligger inne med nerdragna persienner och ser på en serie. Trots att det är magiskt väder ute. SUE ME!

07. Allt är så vackert. Allt är så vackert. Stanna upp och se det. Kliv av cykeln. Lukta på syrénen och lyft blicken.

08. Svenska jordgubbar med vispad grädde är det godaste som finns.

09. Det här är en tid att unna sig själv att sitta eller ligga på valfri plats och läsa en bok i TIMMAR.

10. Cykla.

Hittade den här listan när jag bläddrade i arkivet för att se vad jag skrivit i maj förra året. Blev glad av den så tänker att den kan få postas igen såhär. Ska försöka ta till mig varenda punkt själv. Det är fint att titta bakåt ibland.

  1. Pratade med min äldsta vän om detta idag. Vi hetsumgås inte på sommaren bara för att. (Bor på olika håll resten av året). Ett sommartecken för mig gällande henne är att hon har nerdragna persienner och kollar på Kvinnofängelset. Det är att vara ledig för henne! Men hon sammanfattade hennes semester på ett bra sätt: ”Jag ska inte passa några tider och jag ska själv bestämma vad jag ska göra.” Tänker själv leva efter den devisen, men lägga till att läsa böcker och bada.

  2. Sara skriver:

    Hahah nr 6 = hög igenkänningsfaktor 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..