Hej från nu!

ptfiaa-5
ptfiaa-4
ptfiaa-2
ptfiaa
ptfiaak
ptfiaa-3
Hej på er! Jag befinner mig i Halmstad och Båstad för kalas och festligheter. Vi körde ner i onsdags, var på bröllop igår och har nu kommit tillbaka till svärföräldrarna. Längtar efter Edith som precis gått ut för att sova i vagnen med farmor och kusinerna när vi kom tillbaka. Det är första gången hon ”sovit borta” (hos farmor och farfar) så längtar extra mycket efter att få krama ihjäl henne nu. Känner mig varm i hjärtat efter gårdagens kärleksfest och har den där bakiskänslan som kommer av att somna sent inpå natten.

Vi stannar här till söndag för att fira att svärmor fyllt åt och samtidigt gått i pension och passar på att träffa vänner och deras barn. Alltså massor med tid med vänner och familj som tankar. Hoppas ni får en snäll dag!

 1. Julia skriver:

  Hej!
  Kom över den här gamla artikeln och tänkte att du kanske skulle tycka den var intressant: https://www.svd.se/trotthetens-problem-har-gamla-anor

  Jag hade i alla fall ingen aning om att det här med trötthet och utmattning m.m. inte var ett så nytt fenomen. Tänk att man vetat så länge att det samhälle vi skapat inte är hållbart för de flesta människor!

  1. PT-Fia skriver:

   Ska kika, tack! <3

 2. Sofy skriver:

  Måste måste ha den fina klänningen! Får man fråga varifrån? Och tack för all feel-good-läsning här!

  1. PT-Fia skriver:

   Zara. Tusen tack! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..