Ordbajs 137082

ptfiablogg-11
ptfiablogg-12
ptfiablogg-13
ptfiablogg-14
Söndag. Jag sitter i baksätet på bilen och balanserar datorn i knäet. Ska snart lägga bort den och lyssna på Gynning & Bergs podcast som blivit en ny favorit. Vi är på väg hem från Halmstad efter fem dagar fyllda av bröllop, vänner och familjehäng. Hittade gummistövlar till Edith på second hand, har ätit halloumi flera gånger (det går ju inte att tröttna), sovit både för lite och mer än vanligt, sprungit två gånger och handlat upp halva Feldts bageri på bullar, koppar, anteckningsböcker och annat fint och gött de har där.

Ser fram emot att komma hem och hugga tag i arbetsveckan som väntar. Har tackat ja till ett uppdrag som är en enorm utmaning och jag behöver lägga mycket fokus där under veckan. Känner mig sliten och obekväm i kroppen. Magen är ständigt irriterad och uppblåst och allt känns lite som dagarna innan mens. Som att jag inte riktigt passar i den form jag pressats in i eller vad man ska säga. Har snart ägglossning så förhoppningsvis så släpper det snart.

Ska till Silje som jag går och pratar med på torsdag och herre min tid så skönt det ska bli att komma dit. Så, nu måste jag sluta skriva och titta på vägen en stund. Vi hörs ikväll!

  1. Önskar mig ett besök på Felds bageri, det verkar ju vara rena drömmen! 😊

    1. PT-Fia skriver:

      Det är det verkligen! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..