10 snälla saker jag ger mig själv just nu

ptfiabloggs
01. Tackar ja till saker. Ett utmanande jobbuppdrag som jag tackade nej till senast i januari – tackar ja nu. En inbjudan som jag kanske tackat nej till innan pga bekvämlighet – tackar ja nu. Osv. För några år sedan kändes det väldigt snällt att tacka nej till saker. Nu känns det väldigt snällt att tacka ja.

02. Köpte ett 10-kort på SPR City som ligger nära kontoret så jag kan träna på lunchen. Tack för det beslutet!

03. Orimliga mängder kaffe. Innan min Nespresso-maskin entrade mitt liv drack jag en kopp svart kaffe om dagen. Nu blir det gärna 2-4 varav ibland alla är havrecappuccino eller cortado. Det är så förbannat gött, lyxigt och gör mig lika glad varje gång.

04. Edith-gosar så mycket jag får!

05. Samtalscoachning med Silje. Hon är helt briljant och varje gång jag kommer därifrån så känner jag mig lättad och självklar på ett sätt som är så stärkande. Behöver det otroligt mycket just nu.

06. Cyklar överallt.

07. Klär mig i färgglada kläder som gör mig glad och har gett mig på att blanda färger och mönster. Klär till och med upp mig lite när sinnet känns tungt.

08. Pratar med mina vänner.

09. Tar en shot av något näringsrikt varje morgon. I våras var det ingefärsshot. Nu kör jag ”Fröken Flora” från Doktor Mat.

10. Lyssnar inåt. Och sätter saker i perspektiv. Ger saker tid.

 

 1. Anna skriver:

  Fina inlägg med tänkvärda tips, älskar det!:) Blev riktigt nyfiken på Dr Mat men ser till min besvikelse att det bara finns i Sthlm…snyft!;)

  Många kramar till dig, känns som du inte mår som ditt bästa jag men hoppas atr du snart kommer till ro med det som dina tankar snurrar runt!

  1. Eva skriver:

   Helt rätt 💖🙏🏽

 2. Det riktigt genomsyrar alla dina texter att du har det jobbigt nu, och fast jag inte vet vad det gäller så får du en STOR styrkekram av mig <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..