Gud. Jag ska till Danmark och föreläsa på engelska!

ptfiablogg
Den här helgen bjuder på EN JÄDRA UTMANING då jag ska till Danmark för att föreläsa på ett event med Zendium för internationella influencers. På engelska. Plus att min projektledare Elin meddelande att jag ska medverka i ”japansk press och italiensk media” när jag är där. Herre min tid!

Tackade nej till en föreläsning på engelska senast i januari då jag hade huvudet fullt av jobbet i Malmö, men nu kändes det orimligt att inte tacka ja. Har suttit med presentationen halva dagen och laddat och är förvånad över hur lite svett jag producerat, men antar att nervös-svettningarna bryter ut närmare fredag. Är helt trygg i att föreläsa på svenska, men engelska blir nytt. Syrran och Liam, som ju är engelskman, hänger hos oss i kväll (ska bland annat käka färska jordgubbar med vispgrädde så gött!) så får avvika från vår vanliga regel att alltid prata svenska så jag får prata in mig i engelskan.

Shit. För ett tag sedan så tänkte jag att jag vill föreläsa mer. Det här blir min tredje på tre veckor. Har Finansdepartementet på friskvård. Har världens bästa Elin. Får snart berätta om vad jag gjorde i Malmö hela våren. Ni som läser här varje vecka. Är så otroligt tacksam för allt jag får uppleva i mitt jobb och att det ger så mycket energi. Speciellt nu när livet sliter på andra plan. Tack!

 1. Mia skriver:

  Coolt!⭐️ Nyfiken, vad handlar dina föreläsningar om generellt? Har du ett speciellt tema?

  1. PT-Fia skriver:

   Har en som jag oftast kör och den heter ”Vägen till en sund livsstil” och sammanfattar mina tankar och åsikter om hälsa, prestationen det blivit, hur vi kan hitta vår egen väg till vårt välmående och lite av min egen historia. Man känner alltså igen sig om man följer mig i sociala medier 🙂 Kram!

 2. Lisa J skriver:

  Stort lycka till, är säker på att du kommer briljera!

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen varma tack! <3

 3. Lotte skriver:

  Vad häftigt, lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..