Ordbajs 103630

ptfias
ptfias-2
Gudars, är på kontoret och är igång. Gick upp tidigt imorse för att gästa SVT Morgonstudion, tränade direkt efter och åt frukost först efter SVT så min energi är lite överallt. Beskrev det precis som att ”om jag stannar upp så somnar jag stående”. Så jag håller igång lite till och försöker att få något vettigt gjort innan det är dags att gå hem och ta kväll. Insåg nu att jag bäst kan beskriva den som att vara fylld av en bubblig falsk energi. Förstår att den snarare är någon typ av reaktion på inre stress och trötthet snarare än något annat.

Känner ni igen det?

Nej nu ska jag packa ihop och ta mig till ett möte. Hörs imorgon, kram!

  1. Lisa J skriver:

    Jag landade precis efter en weekend i Rom på egen hand! Föll pladask och blev upp över öronen förälskad i Rom; beundrade all arkitektur, tog del av historian om det mäktiga romarriket, önskade vid Fontana di Trevi, åt pizza, pasta, risotto, gelato.. Njöt. Det är så fint att resa själv, rekommenderar alla att våga prova!
    Kram till dig.

    1. PT-Fia skriver:

      Wow vad fantastiskt det låter! Tack för att du delar med dig! <3 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..