Podcasten Ofiltrerat: Julia Frändfors

podcasten ofiltrerat-2
ptfia
I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag Julia Frändfors! Julia som är en kvinnorna bakom den hyllade podden Daddy Issues och jobbar på Perfect Day Media. Vårt samtal kommer att handla om relationer, det faktum att folk tror att Julia är farlig och ”är rädda för henne” innan de träffat henne och att hon kanske är i fel bransch. Hon berättar om hur hon hamnade mitt i mediaeliten, hur hon tog sig ur det destruktiva förhållandet som förstörde delar av henne och om vem hon egentligen är.

”Jag har hatat mig själv ganska mycket den senaste månaden.  Jag har inte så jättebra självbild. Jag har känt mig värdelös och usel och bara meningslös på jorden typ. Det är som vanligt för mig.”

”Jag tycker att jag är ganska obegåvad. Alla har spetskompetens, är bra på det, är bra på att sälja. Jag kan säga såhär, jag är socialt kompetent. Det är det enda jag har. Jag är inte bra på matte, jag kan stava och är socialt kompetent. Jag är rolig att festa med men jag har inget, jag önskar att jag hade typ något extra. Något jag är bra på. Någon talang.”

”Det var då jag började hata människor. Då tänkte jag såhär, antingen nu så är jag helt nykter eller så måste jag bara dyka in i alkoholen.”

”När jag fyllde trettio. Alltså jag vaknade med hjärtklappning. Jag hade liksom fysisk ångest. Jag drog ner rullgardinen och låg hemma. Jag mådde fruktansvärt när jag fyllde trettio. Mina kompisar fick komma och släpa ut mig till Sturehof för att fira min jävla födelsedag.”

Jag tycker så mycket om den här människan och vi fick till ett avsnitt som berör allt från mörker och djup till yta och karriär. Lyssna! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..