Det här är en potentiellt bra dag!

ptfiablogg-2
ptfiablogg
God morgon, torsdag. Sade precis på insta story att det idag är en potentiellt bra dag! Sov okej, tränade ett pass vid 07, har ätit två frukostar, druckit gott kaffe, det regnar vilket är så mysigt, Elin sitter bredvid mig på kontoret, Kim skickade en bild på Edith på väg till förskolan iklädd en hatt som är så jädra gullig och hon såg lurig och glad ut. Vi har precis fått ett mail som innehöll sådant som kändes bra i magen och gjort oss glada. Jag känner ett lugn i kroppen.

Tänker så mycket på livet och att det är så förbaskat viktigt att försöka må bra i det. Att göra vad man kan för att ge sig själv bra förutsättningar. Det är verkligen inte lätt, men man behöver göra det. Vi har hört att små saker kan göra stor skillnad – och det är ju sant.

Hoppas att ni också känner att det här är en potentiellt bra dag ♥

Ps. Bilderna ovan är från igår. Då tog tröttheten plats efter en känslomässigt intensiv dag. 

Läs även:

10 saker som drabbar mig!

Jag har slutat skynda mig!

 1. Hanna skriver:

  Hej Fia!
  Jag är så förundrad. Förra veckan var jag SÅ HUNGRIG. Jag var hungrig jämt. Åt större portioner och extra mellanmål. Det är väl inget sensationellt i sig men det som gör mig så glad är att jag noterade det. Jag MÄRKTE att min kropp krävde mer och gav den det. Jag körde inte bara på med samma rutiner, åt samma saker i lika stora mängder. Utan jag lyssnade på min kropp. Jag har lärt känna min kropp så väl att jag märker när den försöker säga något.

  Det här låter ju hur flummigt som helst men gjorde mig löjligt glad. För jag tar det som ett bevis på att jag lärt mig att lyssna på kroppen och inte bara köra på i 180 knyck. Du pratar ju ofta om det här, att lyssna och känna in kroppen och våga lita på vad man upplever. Du skriver om mat och om mättnadskänsla. Och massa annat viktigt. För det vill jag bara säga TACK. Du påverkar, du förändrar och du hjälper oss. Det är mycket tack vare dig som jag lärt (lär) mig att faktiskt lyssna på kroppen och våga lyda. Det här med maten blev ett så konkret exempel på att jag tagit jättekliv framåt. Så TACK för det hästjobb du gör med bloggen.

  Kram!

  1. PT-Fia skriver:

   ÅH tusen varma tack för att du delar med dig och tog dig tiden att skriva detta. Kan inte riktigt ta in det du skriver, känns nästan för stort men ska läsa din kommentar igen och försöka ta in. Varma kramar <3 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..