Så var det att föreläsa på engelska!

ptfiablogg1-3
Låt oss backa tillbaka till i lördags då jag var i Danmark för att föreläsa på ett event med Zendium. De ordnade ett event för internationella influencers och jag fick alltså den stora äran att prata en hel timme. Jag tackade ja med en känsla av att kasta mig ut eftersom det ju innebar att jag skulle prata engelska. Anlände på förmiddagen och tog en snabb bild med solen i ögonen. 
ptfiamat-7
Blev glad ända in i märgen när jag fick veta att frukosten fortfarande stod framme. Ja tack! Fyllde på med nötbröd, äggröra, lax, avokado, frukt, yoghurt och kaffe medan vi lyssnade på en föreläsning om munhälsa.
ptfiablogg1
Snabbt vidare till dagens nästa aktivitet som var pilates. Jag har aldrig testat en hel pilatesklass innan så det var intressant att prova. Lärde mig ett lifehack som jag rimligtvis redan borde kunna i och med mitt jobb, men sue me så att säga. Mina influencer-kollegor som inte hade ett stativ med sig till mobilen (några hade det också) satte mobilen i en sko när de skulle filma sig själv. Så smart!
ptfiablogg1-2
Vi bodde på superfina Skodsborg Kurhotel & Spa. Frukosten var helt suverän, fina rum, nära havet, bra spa och gött helt enkelt. Rekommenderas!
ptfiamat-6
ptfiablogg1-9
Efter en matlagningsklass och lunch började det dra ihop sig till min föreläsning, så jag tog med kaffe och croissant upp på rummet för att ladda. Trots att det kändes helt orimligt att föreläsa på engelska så var jag konstigt nog inte märkbart nervös. 
ptfiablogg1-12
Och plötsligt åts tiden upp och jag stod där. Hittade trygghet i att jag ju kan min föreläsning som ett rinnande vatten på svenska och jag vet ju att jag kan prata engelska, men kombinationen kändes ändå läskig. Kände mig lite trevande i början men det lossnade ganska snabbt. 
ptfiablogg1-13
Jag gjorde det! Har tidigare berättat om att jag varit så nervös för att ens presentera mig för en grupp utan att få kaninpuls och kraftig handsvett. Nu står jag i Danmark och föreläser på engelska. Det jag gjort för att komma över rädslan är att våga gå emot prestationsångesten, tacka ja och utsätta mig för det om och om igen. Och försöka lära mig någonting av varje föreläsning jag gjort.
ptfiablogg1-14
ptfiablogg1-22
ptfiablogg1-16
Direkt efter blev jag intervjuad av Zola Zhang som är en av asiens största influencers med 8 miljoner följare (minns inte på vilken kanal). De andra som syns i bild är hennes tre assistenter. Säger till när man kan se intervjun. 
ptfiablogg1-17
Sedan pustade jag ut på hotellrummet och försökte smälta min insats. Är så tacksam för att jag fick det här förtroendet av Camilla och Zendium! Facetajmade med Edith, låg rakt upp och ner i sängen, läste några sidor i ”Bränn alla mina brev” och kunde inte bestämma mig för om jag skulle ta en promenad eller ej så det blev som att jag var mitt i mellan så fick inte så mycket effekt av pausen som jag kunnat om jag bara bestämt mig från början för att stanna i sängen.
ptfiablogg1-18
Men det var ändå gött att ligga i sängen. Det är något visst med att ligga i sängen mitt på dagen. 
ptfiablogg1-20
Sprang på den brittiska influencern Carly Rowena och fick passa hennes bebis några minuter så hon kunde bli fotad. Tog den här bilden och skickade till en tjej på instagram som skrev på DM att hon följt oss båda i flera år. 
ptfiablogg1-21
Ändå typiskt för influencer-event: Alla uppdaterar någonstans lite hela tiden i början. Upplever att de flesta är bra på att lägga bort telefonen och umgås sen. Förutom jag den här kvällen som läste den hemska uppdateringen om att Terese valt att sövas. Visste inte hur jag skulle ta in det så stängde bara av tills jag kom till hotellrummet. 
ptfiablogg1-25
Avslutningsvis två suddiga skärmdumpar från videoklipp. Fick låna fotografen en halvtimme på söndagen så gav mig ut på en SUP.
ptfiablogg1-26
Avslutade hela upplevelsen med ”Sauna gus” som är en basturitual där man först bastar i 12 minuter med en man i ullmössa som fläktar med olika örter och dofter. Sedan badar man i en istunna, går tillbaka i bastun för 12 minuter till, sedan badar man i havet och sedan upprepar det en gång till. Jag fick tyvärr avvika efter istunnan men är så jädra glad att jag hann doppa mig i den tre gånger innan hemfärd.

Vill man boka mig som föreläsare så maila för mer information: elin@ptfia.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..