Hej, det här var min dag!

ptfiasblogg-2
ptfiasblogg-3
Idag vaknade jag med en tung känsla i sinnet. Som tur var så hade jag och Elin en prao-elev dagen till ära! Förskolan var stäng så jag och Kim delade dagen. På förmiddagen hängde vi hemma och fotade ett samarbete där Edith gjorde en stark insats. Fy jädrar i hela helskotta så underbar hon är! Okej jag är partisk som hennes mamma, men hon är för jädra rolig. 
ptfiasblogg-5
Den här ”jag vill bestämma själv vilka kläder jag ska ha”-fasen har börjat frodas. Försökte säga att det var för varmt för den jackan men ungen är målmedveten så den fick det bli. 
ptfiasblogg
Elin underhåller inte bara mig om dagarna, Edith avgudar henne, och hon ställer upp med show, som här iförd Ediths brillor. 
ptfiasblogg-7
När Edith slocknat i vagnen och vi lämnat över henne till Kim fortsatte vi till kontoret för att redigera bilder, stämma av några grejer i planeringen och äta mellanmål innan det var dags att gå bort till Alma där Bikbok firade fredag. Möttes av de här otroliga bakelserna och knäppte inte bara en. 
ptfiasblogg-8
För jädra goda! Det är något bisarrt med mig och italiensk maräng. Blir helt salig av bara tanken på den.
ptfiasblogg-9
Avslutningsvis en bild på utstyrseln Edith valde när vi sa att vi skulle äta på balkongen i solen. Ändå rimligt med full mundering, hehe.

Nu ska jag ta helg. Har en otrolig dag framför mig imorgon då Edith gav mig en sjuk morsdag-present. Sovmorgon till kl. 10, lyxfrukost, träningspass med ”hemlig instruktör”, fika, massage av syrran som sedan stannar och hänger resten av kvällen plus att Kim lagar middag till oss. Ska njuta av varje sekund.

Kram!

  1. Lotta skriver:

    Gud vad söt hon är! Så fint med lockarna. Vilken härlig fredag också 🙂 trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..