Nu sänker vi tempot!

ptfiasblogg0
Nu börjar det äntligen kännas som sommarlov på riktigt. Den här veckan är lugn på jobbet och fokus ligger på att tänka framåt. Tisdag och onsdag är kreativa dagar för mig och min projektledare Elin där vi går igenom vad vi gör, vad vi vill göra och hur vi ska tänka framåt. Upptäckte att jag har skrivit ledig dag på torsdag och att Edith är hemma med mig från förskolan då, mysigt! Och helgen har varit så lyxig med bara aktiviteter som gör gott i själen, men mer om det i ett eget inlägg. Bara det att vi nattade Edith i vagnen igår och tog ett kvällsdopp. Och åt vispad grädde med jordgubbar efter middagen.

Det slog mig att det bara är två veckor kvar till semestern börjar. Det här halvåret har varit överväldigande på så många sätt. Ser så mycket fram emot att komma till sommarstugan och få landa. Ni som följt med länge vet ju min enorma kärlek till mina föräldrars sommarstuga i Dalarna. Min bästa plats på jorden. Snart. Men först en ny rolig arbetsvecka som förhoppningsvis innehåller mängder av kreativitet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..