Förhoppningsvis kommer jag därifrån fulltankad

ptfiablogg11-2
Jag har börjat inse att semestern är nära nu. På lördag känner jag äntligen gräset under mina fötter igen. Då är jag tillbaka i sommarstugan. I två veckor ska jag och Edith vara där med mina föräldrar (och syrran som kommer några dagar). Det ska bli så jädra skönt. Har inte riktigt förstått det än. Ser fram emot att få sova och göra ingenting annat än det som faller en in för stunden. Bada med Edith, baka något och skriva på kvällarna. Och ändå lägga sig tidigt.

Har en känsla av att jag kommer att komma därifrån som en ny människa. Landad och laddad. Förhoppningsvis återhämtad och full med energi efter den här tuffa våren. Som jag behöver dalaluften och åkrarna nu. Har alltid älskat att åka dit på sommaren, nu känns det extra viktigt. Snart är jag där!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..