Podcasten Ofiltrerat: Kristjan Lootus

podcasten ofiltrerat-3
ptfia
I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag dansaren Kristjan Lootus. Han berättar om hur uppväxten i Estland påverkat honom och vad som drev honom att flytta hela sitt liv till Sverige. Vi pratar om hans tro, separationen och han berättar om hur han kommit till en bättre plats med sig själv. Och varför slutade han egentligen med Let´s Dance?

”Eftersom Estland blev ett fristående land 1990 hade vi levt i en isolation när vi inte visste om världen omkring så mycket. Ryssland hade all media, allt var stängt. Vi visste inte om världsartister eller shower och vad som hände. Det var mycket utanför. Men när man växer upp i isolation vet man ju inte att något annat skulle vara något bättre.”

”Jag blev förvånad faktiskt. Alla i sociala medier älskar såna där korta inspirerande quotes. Såna där ”gör det här så får du det här, tänk på det här så blir ditt liv såhär”. Jag var förvånad att bibeln faktiskt till större delen var fylld av såna quotes. Bara såna inspirerande och uppbyggande saker. Jag hade helt fel bild. Jag trodde att det var mest svåra texter med gamla historier.”

”Det finns olika perioder i livet. Just därför har jag också flyttat från Estland, flyttat från Cinderella, försökt nå till Let´s Dance. Att ta steg vidare. För det finns många steg än bara Let´s Dance, det kan jag lova. Det finns en enorm längd utöver det.”

Vårt samtal kommer att handla om livet, förändring och att vara tillfreds med det man faktiskt har. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

Lyssna där poddar finns eller direkt här nedan ↓

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..