Isabella Löwengrip, Therese Lindgren och penisfläck

ptfiablogg-6
Hej fredag och sista arbetsdagen innan semestern! Utan att jag valde det aktivt så har tidsbrist gjort att det blivit ett blogginlägg om dagen istället för två – det brukar ju vara så under semestern men när livet händer så blev det så lite tidigare. Hur som helst, såhär sista arbetsdagen så känns det passande att tömma mobilkameran innan den fylls med bilder på kossorna vid sommarstugan och solnedgångar över sjön.

Bilden ovan är från i onsdag då Isabella bjöd in till en lunch med Ellen. När jag nyligen bad er berätta hur länge ni följt mig så var det förvånansvärt många som skrev att ni hängt med ända från början, alltså ända från att jag var Isabellas personliga tränare och började blogga som ”PT-Fia” 2010. Så mycket som hänt sedan dess! Och jädrar vad coolt det är att ni är flera som hängt med i så många år ♥

ptfiablogg-23
Inför midsommar jobbade vi hemifrån och Elin fick i uppgift att binda krans till mig och Edith. Den som hon sedan slogs för sitt liv för att slippa ha på sig *kämpa*
ptfiablogg-22
Ja. Hade en beige byxdress och köpte röd mat. Spillde såklart och började torka. Torkade tydligen fram en penisform. Fint!
ptfiablogg-19
Mamma skickade en bild på mig och syrran. Haha. Vad sker?
ptfiablogg-18
Edith! Vill mest skriva långa rader om hur fantastisk hon är och hur glad jag är över att hon kom till oss och hur starkt jag känner för henne men det skriver jag nog jämt. Fast nu gjorde jag visst det igen 🙂 
ptfiablogg-14
Hade en riktig skitdag och hade gråten i strupen hela dagen så frukost till lunch var det enda rimliga i matväg. Och se! Hade alltså en stickad tröja i stark grön nyans, leopard kjol och röda skor samtidigt. Det hade jag aldrig vågat för bara ett år sedan. Det är kul.
ptfiablogg-13
På väg ut med Eddan. Hon var så slockna att sova att hon inte ens protesterade när jag ville att hon skulle sätta sig i vagnen. 2 minuter senare sov hon.
ptfiablogg-12
En bild som inte kvalade in till flödet på instagram. 
ptfiablogg-7
SPR som jag tränat på den senaste tiden har midsommarstängt så fick nöja mig med att riva av något hemma på yogamattan. Och titta på blommorna! Fick två skott av världens gulligaste bloggläsare som postade dem till mig efter att jag skrivit att jag ville hitta sådana blommor. Nu är de såhär praktfulla!
ptfiablogg-4
Vi låg såhär på midsommardagen och tog igen oss. Det ser väldigt fridfullt ut med det blåste kalla vindar och tre minuter efter att bilden togs så ville Edith gunga. Men de där tre minuternas mys är ändå värdefulla. Har så svårt att förstå att hon kommer att bli större än såhär. Säger det hela tiden men det är så ogreppbart.
ptfiablogg
Eh. Man kan säga att jag underskattade regnet. Det gick alltså att vrida ur vatten ut jeansen. Måste fatta att regnbyxor är mycket bra att ha när man cyklar. Kappan räcker liksom inte så långt.
ptfiablogg-15
Avslutningsvis ↑ Igår gästade Therese Lindgren min podcast Ofiltrerat! Hennes avsnitt släpps som första efter sommarlovet. Har bestämt mig för att ta ett uppehåll i sommar (det släpps ett sista för sommaren nästa vecka, med Anna Haag som gäst). Avsnittet med Therese kommer 13 augusti.

Nu ska jag riva av det sista och sedan börja ladda för vår sommaravslutning. Imorgon är det semester!

 1. L skriver:

  Så fine blomster! Hva heter de?

 2. Sofia skriver:

  Vad är det för vacker blomma?

 3. Elina skriver:

  Hej Fia! Vad roligt att blommorna har tagit sig så bra! Det är bara klippa av och ta nya skott om du vill ha fler 😍
  Kram och trevlig sommar!

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen tack igen! ÄLSKAR dem <3 <3 <3 Ha en underbar sommar! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..