Ordbajs 103702

ptfias
Livet lunkar på här borta i sommarstugan. Idag kände jag för första gången att jag hade någon form av energi i kroppen sedan jag kom hit. Kände mig lite mer som mig själv för första gången på en vecka. Har fått några sovmorgnar som fyllt på sömntimmar. Har försökt att lägga mig i tid (även om jag fastnat i e-boken jag läser också). Promenerar skogsvarvet en eller två gånger om dagen. Spelar spel. Springer en runda. Fikar och äter och dricker kaffe. Familjemedlemmarna avlöser varandra och vi hänger. Kim och Liam är här över helgen och i början av veckan kommer mormor och morfar tillbaka för att vara här ett dygn eller två. Jag och Edith har en hel vecka kvar innan vi sätter oss på tåget tillbaka till Stockholm. Jag försöker att vara så närvarande som möjligt även om huvudet är fullt av tankar. Har sett att flera av mina kollegor på sociala medier tar semester där de loggar ut från sociala medier i en eller flera veckor i sommar – så jädra rätt! Ändå tänker jag att jag inte vågar. Att ni som läser kanske inte hittar tillbaka om jag försvinner en hel vecka. Men det vore så förbannat skönt att logga ut på riktigt en hel vecka och det om något är ju hälsosamt som jag verkligen förespråkar. Ska suga på den. Nu ska jag ta en sen dusch och lägga mig och läsa. När jag skriver det här är det kväll (igår) och klockan är 22.11 prick nu. Kram!

 1. S skriver:

  Vi stannar och får istället verkligen SAKNA dig ❤️❤️❤️

 2. Ta en RIKTIG semester, pausa bloggen 👍🍓☀️

 3. Birgit skriver:

  Det är bra att logga ut ibland. Jag borde göra det själv.
  Förresten, vad läser du för spännande bok?

 4. Klara skriver:

  Klart vi hittar tillbaka! Logga ut och ladda upp dina egna batterier ☀️

 5. Sara skriver:

  Logga ut, alla behöver semester!😄☀️ Vi finns kvar! Önskar er en härlig sommar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..