Jahapp. Då tar jag semester då!

ptfia blogg-22
Tusen, tusen tack för det fina stödet i att ta semester från bloggen! Det värmer så och jag blev lätt överväldigad över er pepp. Egentligen är det ju så självklart, varför skulle jag inte ta semester från hela mitt jobb. Men samtidigt så känns det betydligt svårare, kanske eftersom jag aldrig gjort det under de här 9 åren som jag bloggat och eftersom det är så lätt att tro att ni då ska glömma att den här bloggen finns om det går för lång tid innan den uppdateras.

Men jag ska lyssna på er och ge mig själv en veckas välförtjänt ledigt från bloggen – den första på 9 år. Hurra! Jag är tillbaka på måndag morgon, 15 juli, om prick en vecka alltså. Uppdaterar fortfarande en del på instagram så vill ni hänga med där så är ni mer än välkomna (@ptfia). Tills vidare så önskar jag er en snäll vecka. Kramar!

 1. Önskar dig en riktigt fin semester! Själv gör jag tvärt om att på semestern, då gillar jag att blogga ännu mer eftersom det finns så himla mycket fina att blogga om. Dessutom lägger jag extra fokus på min träning så att jag kommer tillbaka till min form igen, så jag går ”all in”. 🙂
  //Berith

 2. Tamy skriver:

  Hejsan Fia 🙂

  Hoppas att du har haft en härlig och välförtjänt semestervecka, och välkommen tillbaka får man väl säga när du väl läser detta..

  Ha en riktigt bra vecka 🙂

 3. Milla skriver:

  Hoppas du njutit av veckan:)
  Är de en Thule Sleek ni har? Nyfiken på om ni är nöjda i så fall? Tänker mig att vagnen ska vara smidigt i stan men även kännas bra för promenader, framförallt på asfalt men kanske även lite stigar som ovan. Och nu är ju inte sociala medier hela livet såklart – men känns som ni kan använda vagnen lite så också.

 4. ❤❤❤Du ger så mycket av dig själv alltid. Njut nu! ❤❤❤

 5. Va skönt! Ha en underbar vecka!🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..