Ordbajs 173602

ptfiablog
Hej! Jag sitter i soffan och har precis ätit en sen frukost. Känner mig glad och känner att energin börjar komma tillbaka. Äntligen! Har hängt med mina vänner Stefan och Ola i helgen, två av tre vänner som jag har kvar från min uppväxt i Hedemora. Vi har hängt i en park, lagat chevré chaude, spelat Ticket to ride, plöjt kvinnliga stand up komiker på Netflix, promenerat och käkat italiensk glass. Och sovit. Tror jag kom upp i tio timmar både torsdag och fredag. Och jag har nästan inte varit på social medier alls. Så jädra gött.

Funderar på hur jag ska utforma de här två dagarna som är kvar tills jag åker ner till Halmstad. Ska börja med en långpromenad runt Årstaviken sen får vi se. Längtar ihjäl mig efter Edith. Bara två dagar kvar.

Vill också tacka för alla fina kommenterar ni lämnar! Det värmer så mycket ♥ Blir helt överväldigad av all omtanke som både ni och mina vänner/bekanta har gett under våren och nu. Vill verkligen uppmuntra er att berätta för någon/några ni litar på när ni inte mår bra. Stöd kan komma från det mest oväntade håll. Vågar vi berätta om även jobbiga perioder i livet så får vi så mycket tillbaka.

Okej. Nu ska jag skrapa ihop mig och gå ut. Kram!

  1. Emma skriver:

    Har inte heller hängt med? Vad är det för stort du går igenom? Känns ju jättetufft för dig och du återkommer ofta till det du gått igenom.

  2. PT-Fia skriver:

    Nej. Stannade hemma för att fylla på energi. Har varit en tuff vår.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..