Mobilkameran sedan sist

ptfiablogg
Hej och välkommen till livet i mobilkameran! Här är jag och lillfisen i full fart med att måla stora konstverk med vattenfärger. 
ptfiablogg-3
Fick massage av syrran. Beskrev det som ”nyfödd, nyförlöst, nyknullad” på instagram. FÖRLÅT för ordet men det är precis den beskrivningen som behövs efter hennes omgångar. Det är ljuvligt! 
ptfiablogg-4
Jag, syrran och Liam tog med Edith på hennes livs första båttur. Man kan väl sammanfatta det som att hennes förtjusning var medelmåttig. 
ptfiablogg-7
En skärmdump på tips om att se ”Glitter room” med Katherine Ryan på Netflix. SÅ JÄDRA BRA! Tips tips tips!
ptfiablogg-9
Gästade SVT Morgonstudion för någon vecka sedan för att visa semesterträning. 
ptfiablogg-10
Syrran hjälpte mig att rensa garderoben. Vilken befrielse det var! Äntligen. Har längtat efter det hur länge som helst, äntligen kom dagen. Nu har jag flera kassar med kläder som ska säljas. 
ptfiablogg-12
Vi möttes upp för en promenad runt årstaviken och ”spontandopp” som vi insåg inte var så spontant eftersom vi hade badkläder med oss men ÄNDÅ.
ptfiablogg-13
Den gulligaste bilden på länge! Edith pussar Kim. *står på tå* :)))
ptfiablogg-14
Anja lämnade sin älskling hos mig innan de åkte iväg på semester. Hoppas att den klarat sig nu när även jag åkte iväg igen. Fick statusuppdatering från några vänner som lånat vår lägenhet och den lever och frodas. 
ptfiablogg-15
Känslan efter ett kettlebell-pass är ♥

ptfiablogg-19
Den obligatoriska shoppingen på Feldts i Halmstad. Den här gången var det mamma som ville ha koppar och grejer.
ptfiablogg-22
Dagens träning i sommarstugan: Köra runt Eddan och Budda i dockvagnen. Som hon älskar den där Buddan. Hon kramar om den, nattar, matar, pratar, klappar och tar hand om den som om den vore en bebis. De har fått en väldigt speciell relation den här sommaren.  
ptfiablogg-25
Vaknade en morgon och såg att 90-talet stylat mitt hår under natten. Gulligt. 
ptfiablogg-26
Avslutningsvis sista bilden från sommarstugan för den här gången. Nu ska vi packa ihop det sista och köra hem till Stockholm igen. Börjar jobba först på onsdag nästa vecka så ska kräma ur det sista av ledigheten.

Kram!

 1. K skriver:

  Härliga bilder!
  Stark liten du har, eller är Budda i plast? 😊

  Bara tips, har själv förstört parkettgolv med krukor som inte är glaserade, ställ gärna tallrik under krukan så fukten från krukan inte står på trägolvet.

  Nu, NU är det augusti, kommer du berätta om Malmö nu? När du sa för många månader sedan att i aug skulle du berätta så kändes det som en evighet. Men som vanligt så det poooff, så försvann 3-4 månader. Är det läge nu?

  Vill dela med mig av Claras fantastiska beskrivning om ledighetens faser. Känner igen varje del. Vilken fas är du i?https://underbaraclaras.se/2019/07/29/ledighetens-faser/

  Njut av sista biten av ledigheten. Glöm inte bort att en långhelg ledigt kan göra guld. Och vi finns här, även om du pausar bloggen ibland. För du är fantastisk på att sätta ord på ibland känsliga ämnen! 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..