Är det bara jag som är redo att stänga semesterperioden?

ptfiablogg1-4
ptfiablogg1-2
Är det bara jag som är mer än redo att stänga semesterperioden och återgå till verkligheten? Ser fram emot att få börja jobba på onsdag. Vill styra upp och komma igång. Hitta vardagen igen. Vi behöver hitta ett nytt kontor då de vi hyr av ska flytta. 15 augusti får jag äntligen berätta om vad jag gjorde i Malmö. På torsdag har jag en efterlängtad tid med Silje som jag går och pratar med. Jag vill testa fler aktiviteter och sporter. Njuta av hösten och styra upp livet. Alla klassiska ”åh snart kommer en härlig höst och det är det riktigt nyåret” – känslorna är alltså på plats. Hösten. Nystarten.

Men först ska jag njuta av mina två sista semesterdagar. Låter bli att planera och låter lusten (och Edith) styra. Appropå att testa nya aktiviteter – Linda försökte lära mig att åka skateboard igår. Omg. På den pyttelilla brädan också. Låt oss säga att jag behöver en del övning :)))

Hur mår ni? Hur känner ni inför hösten? Prata med mig! ♥

 1. Andrea skriver:

  Jag känner mig för första gången ganska likgiltig inför hösten.Eller neutral kanske. Har liksom varken ”ångest” eller den här taggade känslan. Det är första hösten som jag återgår till ett jobb (första jobbet efter examen förra året) från en kort sommarsemester. Känns inte som att jag behöver vila upp mig massor mer (skulle inte tacka nej till mer ledighet men ni hajjar) men är inte inspirerad att återgå till rutiner igen. Lite ny känsla faktiskt. Lite tråkigt för en som annars älskar hösten 🙂

 2. Jag har lite delade känslor kring detta! Är inte redo att släppa sommaren men är ändå redo för hösten på sitt sätt. Känns som att jag ligger lite back i sommar, några utekvällar och aktiviteter som jag hade velat göra men inte har gjort. Däremot så bjuder hösten på härliga grejer så har något att se fram emot 🙂 Fia, har du och Kim några speciella planer utanför jobbet i höst? ☺️ kram! 😘

 3. Jag cyklade hem från jobbet ikväll vid kl22 och reflekterade över att det redan har börjat bli mörkare. För några veckor sedan var det ljust vid den tiden på kvällen. En stor halvmåne hängde långt ner på himlen och spred ett fint ljus. Och förra veckan åkte jag hemifrån vid 05.30 en morgon, då möttes jag av en tung dimma och krispig luft – ni vet en såndär krispig luft som bara kan förknippas med hösten? Det var så extra härligt att dra ett riktigt djupt andetag då.

  Jag vet inte om jag känner mig redo för hösten, men jag längtar lite efter den. Jag har jobbat skift hela sommaren men är alltid ledig i fyra dagar när jag väl är ledig så jag har fått till semesterfeelingen ändå. Jag hoppas att få vara kvar på mitt sommarjobb till hösten. Jag trivs väldigt bra.

  Ser också fram emot regniga hemma kvällar med tända ljus, Netflix och någon göttig gryta. Eller promenader i den krispiga luften och färggranna naturen. Förra hösten var otroligt lugn och fin för mig, återhämtande. Så antar att jag ser på den på det viset nu också, som återhämtande.

 4. Är redo. Ser tillbaka på min ledighet i sommar nöjt. Har inte gjort något annat än känt efter vad MINA behov varit. Utflykter till matställen med det lilla extra, fjällvandring, natur och djur. Har blivit tacksam och ödmjuk inför hur olika livet ser ut i stan och på glesbygden där jag vaktat hus. Har fått längta efter min lägenhet. Det har börjat växa frön om förändringar jag behöver göra för att uppskatta min vardag mer. Längtar efter att få börja så dessa frön.

 5. Är så redo för hösten! Haft 7 veckors semester så är riktigt klar med semesterlivet. Saknar jobbet, rutiner och (förlåt, detta får man inte säga) att sonen ska börja förskolan igen. Underbart att ha hängt med honom i 7 v men sista 3 veckorna har jag haft honom själv och är konstant trött och illamående pga. gravid. Så blir roligare för både honom och mig att vardagen drar igång igen :). Vi åker på semester om en månad igen så känns som en härlig mjukstart nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..