Världens sämsta mamma

ptfiablogg12
Hej och välkommen tillbaka till verkligheten till mig själv! Kom till kontoret imorse med en stor klump i magen efter sommarlovets första förskolelämning. GUDARS vad jag klantade till det. Glömde hennes påse med skalkläder och extrakläder och i och med att det var blött så ville jag ändå hämta den. Hon var ledsen när vi sade hejdå men det var ändå hanterbart ledsen (sakerna man säger för att döva sitt dåliga samvete över att lämna sitt ledsna barn på förskolan, gud.) så smet hem för att hämta klädpåsen. Bara det att jag inte var smidig nog när jag kom tillbaka så hon råkade se mig och blev såklart superledsen över att jag var tillbaka men inte skulle ta med henne. Var världens sämsta mamma i den stunden. Fy fasen. Fick tack och lov uppdatering om att hon var glad och höll på med musik en stund senare, men ändå.

Nu är det eftermiddag och jag har inte fått mycket gjort idag. Eller det beror väl på hur man ser det. Unnade mig en långsam start i och med att min projektledare Elin är sjuk. Längtar så oerhört mycket till måndag då vi kan dra igång på riktigt! Ska skriva ner några grejer på min att göra-lista nu och börja bocka av innan det är dags att gå hem för dagen.

Vardagen ♥

 1. Frida skriver:

  Men du tog dig tid att gå hem och hämta den så hon kunde vara med ute sen utan att bli blöt! Många skulle nog inte ta sig tid till det så världens sämsta mamma? Nej inte alls!
  Sen blir det ju lite tårar ibland vid lämning och det känns alltid hemskt…

  Ngt helt annat: Kan inte du filura på någon bra utmaning/kom-igång-träning för knipet som man (jag!) kan följa från din blogg? Skulle SÅÅÅ behöva få till det men det är skam… Hur har det gått för dig med löpning? Jag började så smått springa lite/gå lite på morgonen innan semestern och det funkade bra men igår när jag skulle springa (vakta) med sonen 4år som cyklade läckte jag som ett såll… Iofs på kvällen men ändå. Och denna mage som bara buktar ut. SUCK.

 2. Klok, mysig och snäll mamma verkar du vara 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   <3 <3 <3 ! Kramar!

 3. Sara skriver:

  Mänsklig mamma <3

 4. Lisa J skriver:

  Du är ingen dålig mamma – du är människa! Och även en helt fantastisk förebild. Välkommen tillbaka från semestern, kram!

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen tack! Många kramar! <3 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..