En alldeles ovanlig onsdagskväll efter jobbet

ptfiablog1-9
”Vill du paddla kajak ikväll”. Linda visste ju att jag skulle vilja så hon behöver egentligen inte fråga. Så vi möttes upp efter jobbet, köpte med oss mat från Shaka Shaka och bokade kajaker. Följ med på en alldeles ovanlig onsdagkväll! 
ptfiablog-9
Brukar alltid beställa poké bowl med lax av gammal vana – varför fastnar man så lätt i samma saker? Så tog en med tonfisk, kokos och papaya och jädrar vad glad jag blev över det. Det var så gött! 
ptfiablog-11
”Ta en bra bild när jag äter” – sa ingen någonsin.  
ptfiablog1-3
Väl i kajaken kände jag mig lite som bambi på hal is. Har ju en kanot i sommarstugan men det är inte samma sak. Men mot slutet av de två timmarna så fattade jag hur jag skulle göra för att få ett flyt i armföringen. Framsteg!
ptfiablog-5
Linda sa något och försvann in i busken. Var tydligen mysigt där inne
ptfiablog1-7
Jag höll mig ifrån busken men poserade glatt i den stundande solnedgången. 
ptfiablog-4
Linda ♥ Hon lärde mig att ta vågorna på snedden och är tålmodig när jag igen säger ”kan du bara filma ett klipp till story här”. Plus att hon alltid har med sig gott kaffe med havremjölk till våra utflykter (utom just igår då men alltid annars). Gullekompis helt enkelt!
ptfiablog1-2
Vi paddlade runt Reimersholme och bort till Stadshuset och tillbaka till Långholmen där vi hyrde kajakerna. Längtar tills jag kan ta med Edith på sådana här äventyr!
ptfiablog1-8
Solnedgången kom och levererade ett brinnande klot, som aldrig gör sig rättvisa på bild.

En ovanlig onsdag kväll som spred ett lugn i min kropp.

  1. PT-Fia skriver:

   Fantastiskt! 250:- för 2 timmar 🙂

 1. L skriver:

  Det så skikkelig herlig ut!

  1. PT-Fia skriver:

   Rekommenderas! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..