Jag glömde årsdagen för min utbrändhet – och blir gråtig

ptfiautbränd
ptfiablog-3
Jag blev sjukskriven för utmattningsdepression för 7 år sedan. Varje år sedan dess så har jag skrivit om det på, eller i närheten av, årsdagen. I år glömde jag det. Vänta! I ÅR GLÖMDE JAG DET. Jag glömde att det var årsdagen för min sjukskrivning! Redan förra året så skrev jag ett känslosamt inlägg om att jag gått vidare – att min utbrändhet inte längre är en del av min identitet. Och nu nästan två hela månader efter årsdagen så kommer jag på att jag missat att skriva något alls EFTERSOM JAG GLÖMT DET.

Har svårt att beskriva känslan som infinner sig i kroppen nu men den är lite magisk. Blir lite gråtig och tänker på hur jävla trasig jag var där för 7 år sedan. Och att jag nu är på en helt annan plats. Stark. Trygg. Grundad. Och utbrändheten styr inte mitt liv. Det är allt.

→ Såhär skrev jag förra året: ”Herregud jag har gått vidare”

  1. Ellinor skriver:

    Så glad för din skull! Vad fint! Och detta ger kraft och hopp åt mig som just kämpar mig tillbaka på jobb efter nästan ett år av sjukskrivning. Nervös, men även förväntansfull. Önskar högt att jag skall orka med vardagen. Kram, och tack för din underbara blogg! 💕

  2. Lisa J skriver:

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..