Slösa inte motivationen!

ptfiablogg1-2
Kanske fick du med dig tankar om hur du vill förändra ditt liv från semestern. Sommarens lata dagar gjorde något med dig. Inspirerade. Väckte något. Plötsligt ser du allt såklart, lösningarna är ju där. Du vill. ÄR MOTIVERAD. Bra. Låt det vara så. Och samla på den känslan så länge du kan. Upprepa inte det du gjort förr igen. Gasa försiktigt. Kräma inte på all din kraft och motivation första månaden. Hösten är lång. Oavsett om den där motivationen handlar om att förändra något i din vardag eller att välja träning så slösa inte. Som den där krogregeln med varannan vatten. Applicera det på ditt nya liv. En dag gasar du så att du får rida på att du är motiverad och vill göra allt det där nya som ska förändra livet. Och nästa dag så gasar du inte. Vilar eller bara är. Fortsätter. Nästa dag, ja då får du gasa lite till igen. För att nästa dricka vatten, vila, inte göra, inte gasa. På så sätt blir du mer hållbar oavsett om det gäller gymkortet eller den personliga utvecklingen.

Fira din motivation och försök att hushålla på den längre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..