Här är min version av igår!

ptfiablog-24
ptfiablog-27
Kl. 08.24: Inledde dagen med att bli väckt av den här lilla älsklingen som sa ”mamma upp nu”. Frukost, komma i ordning och lämning på förskolan. 
ptfiablog-18
ptfiablog-21
Kl. 09.38: Testade höstens träningsnyheter hos Sats. En 30 minuters klass med rörlighet, styrka och balans. Supersvettigt! Och bra frulle efter. Här med Nina. Vi har setts på dessa träffar varje år i säkert 4-5 år. Räknar alltid med att hon är där 🙂
ptfiablog-16
Kl. 10.16: Färdigtränade och färdigätna. Dusch och ombyte. Nu vidare till kontoret!
ptfiablog-30
Kl. 11.24: Jag och Elin använde den lilla tiden vi hade till att uppdatera på instagram, prata ihop oss inför ett möte, svara på mail, börja på blogginlägg osv. Sedan smet jag vidare på lunch innan mötet. 
ptfiablog-13
Kl. 12.10: Postade bl.a. den här på story. Vi letar nytt kontor! Vet ni något så hojta gärna! 
ptfiablog-29
Kl. 14.15: Möte hos min nya partner!! Nämnde tidigare att jag skrev på ett avtal i somras. Har sagt upp mig från Bonnier och amelia. Men mer om det snart. 
ptfiablog-15
Kl. 15.25: Försöker föreviga oss på deras fotovägg – utan framgång eftersom det saknades fotopapper, men ändå!
ptfiablog-23
ptfiablog-32
Kl. 15.35: Energi söktes och hittades på Blueberry. Elin drog vinstlotten med den gröna. Måste nog ta mig dit och köpa en sådan imorgon! Sen stegade vi tillbaka till kontoret för att blogga (jag då), prata igenom några punkter och samla ihop tankar efter eftermiddagens möte.

Det var den arbetsdagen!

 1. Maria skriver:

  Ser bättre ut med min projektledare Elin och jag. Reagerar alltid när man skriver jag först. Ungefär som att ha gäster och servera sig själv först.

 2. L skriver:

  Så fine øredobber du har! Tror jeg må ta flere hull jeg også😃

 3. Josefin skriver:

  Min favorit på blueberry är helt klart C++ med morot, ingefära, apelsin, äpple, mango, jordgubbar, gurkmeja. den smakar typ som en piggelin 🙂 får alltid världens energikick av att dricka den!

  1. PT-Fia skriver:

   Åhja, den är god! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..