Ordbajs 193602

sofia ståhlblog
Klockan är strax efter 17 och det är dags att packa ihop för dagen. Jag känner mig helt färdig. Trött inifrån och ut så att säga. Matt i huvudet. Längtar tills imorgon då vi sätter oss på tåget till Hedemora och sommarstugan. Har lovat en matsäck med kanelbullar, man kan säga att vi båda är lätt exalterade över tågåkandet (mest Edith) och bullätandet (mest jag). Idag är en sådan där dag då jag egentligen inte har någonting att säga. Köpte en laxsallad med svart ris till lunch. Den var så tråkig och icke mättande. Köpte en smoothie bowl till mellanmål. Den var supergod och superdyr men blev inte heller mätt. Blev alltså väldigt sugen på att börja med matlåda igen. Nåväl, ska sluta försöka pressa fram något när det inte finns. Imorgon är en ny dag.

Hur har ni det? 

 1. L skriver:

  Så fin kåpe! Hvor er den fra?

  1. PT-Fia skriver:

   Från Other Stories! 🙂

 2. Jessica skriver:

  Välkommen hem till Hedemora

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..