Det känns som att jag sprungit i en evighet

ptfias-27
God morgon! Onsdag. Puh. Det känns som att jag varit ute och sprungit i en evighet, och äntligen så skymtar målet där framme. Nu byter vi äntligen kontor, så skönt att ha det avklarat. Och snart får jag berätta om roliga nyheter i jobbet. Och nästa vecka åker jag ner till Malmö för att göra det sista på jobbet där. Knyter ihop säcken så att säga. Är stundtals ordentligt trött, men också fylld av energi. Försöker att samla sömn där det går, även om jag har en tendens att komma i säng senare än jag tänkt. Ser så mycket fram emot den här hösten! Hoppas hoppas hoppas att den kommer vara så rolig i jobbet som jag tror. HOPPAS.

Nu ska jag lämna Edith och trampa iväg på ett möte inför ett moderatoruppdrag som jag har nästa vecka. Hoppas att ni får en fin dag!

  1. Kjersti skriver:

    Hvilket merke er den fine rosa kjolen? 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..